sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Lovely day

Eilen oli poikkeuksellisen ihana lauantai, vaikka meninkin töihin satamaan kuudelta aamulla. Pakko myöntää et vaikka melkonen aamuvirkku oonkin, niin noi aamuherätykset kyllä aina välillä vähän kirpasee kun ei oo tottunut. Aamu alko kuitenkin tosi kivasti ja oli aika ihanaa ihailla auringon nousuu niin täällä Martsarissakin kun sit Helsingin keskustassa. Täällä päin oli vähän pimeempää, mut rautatientorilla aurinko alko kovaa vauhtii olee jo ylhäällä. Tuli jotenkin niin kesäfiilis, kun ratikkaa venatessa korvissa kaiku lokkien ääniä. Onneks ei oo enää kauaa siihenkään!

Good morning sunshineOlin sen 4,5h töissä ja kun pääsin vihdoin ja viimein kotiin, niin en tehny oikeestikkaan mitään järkevää, makasin poikittain mun sohvalla. Jossain sohvaähky taas tuli ja oli suorastaan pakko lähtee salille. Kävin polkasemassa lyhyen 25min cyclingin ja sit tulin kiireellä kotiin suihkuun ja laittautumaan. Seuraavana ohjelmassa oli meijän mummon 70v synttärit.

Menin porukoiden luo Louhelaan joskus vähän ennen viittä ja otettiin siinä lasilliset kuohuvaa. Istuskeltiin hetki kunnes lähettiin taas kohti keskustaa ja Antiokia Atabaria, joka on turkkilainen ravintola Eerikinkadulla. Ite en ollu koskaan aiemmin käynyt, mut voisin ehkä joskus käydä jopa uudestaankin. Oli meinaan sen verran hyvät kasvismätöt ja kuulemma sieltä saa myös kaupungin parasta lammasta. Ei yhtään huonompi siis.


Nautiskeltiin Eerikinkadulla kolmisen tuntia ja loppuillasta lähettiin jatkoille Viivin, Mamin ja Mummon kans Havannaan. Havanna on paikka, joka on ehdottomasti mun makuun. Siellä soi niin hyvä musiikki, et tekis mieli vaan tanssii koko illan läpi. Niin upee fiilis kun DJ soittaa kaikki mun lempparibiisit peräkanaa. Havannasta saa myös tosi hyvät drinksut ja esimerkiks Sangria oli myös tosi hyvää.


Kiitos kaikille ihanasta päivästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti