sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kiss My Turku!

Eilen oli kauan odotetun NRJ workoutin aika ja lähettiin liikenteeseen ihan superin Sofian kans jo tosi aikasin aamusta. Meijän bussi lähti Kampista klo 7, joten herääminen tapahtu siinä viiden pintaan. Aamu lähti ihan kivasti käyntiin ja sain jopa nukuttuu, vaikka jännitys ja innostus meinas viedä yöunet kokonaan. Pikasen aamupalan jälkeen lähettiinkin sit juoksujalkaa ja intopinkeenä asemalle, jossa Sofia mua jo odottelikin. Ollaan joskus aikoinaan oltu Sofian kans samoissa tanssipiireissä, mut nyt Ladylinella ollaan treenailtu melko tiiviisti yhessä. Se on aina niin piristävää, kun on joku kaveri jonka kanssa käy treenailemassa!









Saavuttiin Turkuun ennen kymmentä ja hetken harhailun jälkeen löydettiin Caribialle, jossa tää tapahtuma järjestettiin. Matkalla kerkesin vähän jo fiilaa Turkuu kaupunkina. Tykkäsin ihan älyttömästi sen katukuvasta ja muutenkin fiilis siellä oli jotenkin sulonen ja ihana. Voisin hyvin kuvitella, et joskus muuttaisin Turkuun. Itseasiassa olis ihan kiva vaihtaa välillä maisemaa, mut katsellaan, nyt ei ainakaan asia oo ajankohtanen.







Tapahtumapaikalla kaikki oli vähän epäselvää ja tuntu ettei workoutin henkilökuntakaan osannu vastata meijän kysymyksiin. Tilat oli pienet ja porukkaa törkeen paljon, mut tähän osasin ehkä vähän jo ennestään varautua. Mentiin ekana kokeilee Rähinä treeniä Elastisen, Brädin ja Uniikin johdolla, koska se kuulosti niin huvittavalta. Käytännössä kyseessä olikin niiden keikka, jonka aikana sit vähän jumppailtiin. Ihan hauskaa joo, mut punnertaminen satojen ihmisten keskellä ja edessä olevan varpaat lähes suussa ei ollu kauheen kivaa. Tässä vaiheessa siihen väenpaljouteen alko vähän palaa hermo, mut onneks kaikki käänty lopussa parhaiten päin.



Pari jumppapirkkoo

Siinä vaiheessa kun oli BodyCombatin vuoro, niin kaikki ne Elastisen ihkuttajat oli kadonnu ja päästiin vetää loistava treeni ihan huippujen valmentajien johdolla. Uus ohjelma, pari sataa aktiivista combatin harrastajaa ja bassot täysillä robovalojen loisteessa. Tunnelma oli niin upee! Näitä lisää kiitos!

Combatin jälkeen treenailtiin vielä Bodyjamia, mut sit alko energyt olee jo aika finito, joten päätettiin mennä vetää vähän evästä ja sit rentoutumaan kylpyläosastolle. Kylpylässä lilluttiin 2 tuntia porealtaassa, koska tuntu et muuhun ei powerit olis riittäny, mut tää oli aika ihana päivän päätös. Ennen paluumatkaa käytiin vielä salaateilla aseman Hesessä ja sit oli aika matkustaa takas kotiin.


GRIT





Kiitokset Sofialle seurasta ja hienosta päivästä! Tänään tosiaan hapotti siihen tahtiin, et portaita ylös en olis kulkenut. Tällasina hetkinä voin olla onnellinen, et täs talossa on hissi. Hahaha.

Huomenna taas uus vikko ja uudet treenit. Olen onnellinen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti