maanantai 17. maaliskuuta 2014

Päivä Tallinnassa

Vähän aikaa sitten saatiin Viivin kans kuningas idea, et lähetään pistäytyy Tallinnassa. Sain joskus ennen jouluu mun kakkosduunista lahjakortin Viikkarille ja löydettiin vihdoin molemmille sopiva sunnuntai ja päästiin lähtee. Satamassa meitä ootti kiva ylläri, nimittäin hytti kumpaankin suuntaan. En ollu lukenu sitä lahjakorttia kovin tarkkaan, mut siinä sen virkailijan avulla se kävi ilmi ja saatiin ikkunallinen A-hytti. Tää oli oikeesti tosi jees varsinkin paluumatkaa ajatellen, koska se laiva oli kuulemma täyteen myyty.

Laivassa kierrettiin taxfreet ja hengattiin loppuaika tiiviisti siellä hytissä. Käytiin ostaa jotkut leivät, voileipäkeksejä, juustoa ja pikku pullot punkkuu.

sikiö

Maissa meillä oli aikaa vaan 1,5 tuntia. Virallisesti se olis ollu tunnin enemmän, mut koska täydestä laivasta poistuminen ja porttien ajoissa sulkeutuminen ennen lähtöö vaikuttaa rankasti asiaan, niin siks se jäi vähän lyhyeen. Mentiin ekaks yhteen venäläiseen meikkikauppaan, josta tuli ostettuu taas vähän kaikennäköstä. Sen jälkeen kipastiin Universaalissa ja Sportlandissa ja sit Rimissä. Jätettiin Superalko viimeseks, koska Viivin ostokset oli melko suuret ja painavat. Ite ostin pullon Fragolinoo ja pullon Santiagoo, eli skumppaa ja valkkaria.

Ekaa kertaa elämässäni meinattiin oikeesti myöhästyy laivasta. Juostiin yli 40kg kantamusten kanssa 7 minuutissa Superalkolta A-terminaalille, joka on yllättävän pitkä matka, googlen mukaan 1,5km. Kyllä pikkusen kirpasi, mut ehdittiin just ja just laivaan. Sit vaan hyttiin ja poikittain sängylle...
Winner (Y)

Kyllä ne vähän paino....

Viikonloppu oli aika kiireinen ja siks menikin tosi nopeesti ohi. Ei oikein kerenny kunnolla lepäillä, joten nyt tää uus viikko lähti vähän väsynein fiiliksin käyntiin. Jaksoin kuitenkin perinteisesti käydä polkemassa 45min cyclingit Ladylinella. En ookkaan täällä vielä asiasta maininnut, mut nyt tosiaan mun seuraavat 3 kuukautta tulee olemaan melko treenipainotteiset. Hetken mietinnän jälkeen päädyin hankkimaan itelleni personal trainerin ja nyt oon niin innoissani, et en meinaa millään jaksaa odottaa meijän yhteisiä treenejä. Keskiviikkona on eka tapaaminen, mut sillon vasta mitataan mun kehon koostumus jne. Ennen sitä sovittiin kuitenkin, et käyn Cyclingissä ja Gritissä. Chanllenge accepted!

Nyt oon oikeesti päättäny, et heti kun pääsen käsiks mun treeniohjelmaan ja ruokavalioon, niin seuraan niitä tarkasti. Haluun oikeesti nähdä, et pystynkö pääsemään lähemmäks mun tavotteita tän avulla. Motivaatio on nyt tosi korkeella, vaikka sohvalta salille lähteminen ei oo koskaan ollu mulle ongelma. Mä niin nautin, treenaaminen on kivaa. Nyt on vaan se aika, kun poistutaan sieltä mukavuusalueelta ja lähetään panostaa enemmän lihaskuntotreeniin. Faktaahan se on, et vaikka kuinka teet aerobista, niin jos ei oo tarpeeks sitä lihasta, niin ei se rasvakaan pala niin kovaa. Nyt pistetään Veera uuteen muottiin!


Tän päivän dinneri. Kyllä kelpaa! :p

Huomenna taas uusi päivä ja kohti uusia treenejä. Jag gillar!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti