tiistai 4. maaliskuuta 2014

Shopping

Monet asiat ja mielipiteet tuppaa usein muuttumaan, kuten esimerkiks se, et Veerahan ei koskaan shoppaile vaatteita netistä. Oon jotenkin aina ollu nettishoppailuu vastaan enkä ees osaa sanoo, et miks näin. Ehkä en oo vaan ite koskaan uskaltanu netistä mitään ostella, koska jos se ei sit ookkaan sopiva. Ainahan kaikella on se 14 päivän katumistakuu, mut jaksaako nähdä sen vaivan, jos voi kävellä suoraan kauppaan? Tänään huomasin että voi kyllä, kyllä jaksaa!

Löysin netistä tosi kivat uudet treenishortsit, joten en voinu vastustaa kiusausta. Tilasin fitnesstukusta uuden juomapullon, rannesiteet ja muutaman proteiinipatukan. Nää oli sellanen pieni ja edullinen sijoitus, mut sit löysin SEN! Tuli siis tilattuu Bad Boysilta muay thai shortsit, jotka tulee aktiiviseen käyttöön BodyCombat tunneilla. Ne vei mun sydämen, sellaset mustat, joissa oli siistit punavalkoset kuviot. Joskus ton tyyppisissä shortseissa on vähän ehkä överi kuviointi, mut nää oli oikein kivat. En meinaa pysyy housuissani noita paketteja odotellessa!
HAPPY HAPPY HAPPYYYY!

Oi kyllä!

Oon jo tosi pitkään fiilannu combattia, mut nyt viime lauantain sen Turku reissun jälkeen taas fiilikset nous ihan taivaisiin. Ihan mahtava laji, tänään taas pääsee tunniks riehumaan. Muistan joskus kolme vuotta sitten yhen combat-ohjaajan sanoneen, et kyseessä on jo tokan treenikerran jälkeen varsin koukuttava laji. Niinhän se tais vähän olla...

Kohta päästään "kotisalillakin" tykittää uusinta ohjelmaa, tänään vielä mennään vanhoja, mut ei haittaa yhtään. Tiistai-iltasin on aina viikon paras tunti. ;)


Fiilikset lauantain jälkeen. Tired but happy! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti