maanantai 24. maaliskuuta 2014

Masterchef

Eilen katoin telkkarista Australian Masterchefin jotain uusintaa ja sieltä sain inspiksen tehdä ite jäätelöä. Siinä ohjelmassa ne teki tosi yliampuvan suklaapähkinäcaramel-jätkiannoksen, joka näytti tosi houkuttelevalta, mut silti tää mun versio oli erilainen, oikeestaan todellinen vastakohta.

En oo prodepannarin lisäks koskaan kokeillu tehä mitään muuta noista whey80-jauheista, koska yleensä heitän ne vaan puuron tai manteli/kauramaidon sekaan tai juon sellaisenaan veden kans. Ostin just Fitnesstukusta Cookie&Cream makusta jauhetta, joka on tosi hyvää. Tällanen oli siis mun herkkujäätelön resepti:

2 kananmunaa vatkattuna (keltuaiset voi jättää pois halutessaan)
250g maitorahkaa
n. 1,5 dl proteiinijauhetta (ite käytin makuna cookie&cream ja banaani)
tilkka hasselpähkinä maitoa

Ensin vatkasin munat vaahdoks ja sit laitoin loput aineet pikkuhiljaa sekaan ja vatkasin siinä samalla.
Kun seos oli valmis, kaadoin muffinsseille tarkotettuihin silikonivuokiin ja sit koko kauneus pakastimeen. Noin pienissä kupeissa kun pakastaa, niin jopa mun pakastinluukku pakasti ne alle kolmessa tunnissa. :-)




Yks tollanen nappi jälkkärinä ruoan jälkeen ja kuppi jotain ihanaa Clipperin luomuteetä kylkeen. Oli aika ihanteellinen sunnuntai-ilta näissä merkeissä vaikka lihaksia kolottikin aika paljon. Nyt huomaan oikeesti sen, et miten vähän lihaskuntotreeniä oon tehnyt. Tekniikka alkaa jo olla hallussa, mut kyllä nää lihat aika kovasti kipeytyy. Syvävenyttely ja palautusjuomat kuitenkin pelastaa aina ja joku kaunis päivä mun tän hetkinen lihastreeni on sitä alkulämppää vaan. ;) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti