sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

With my honey

Actionin täyteinen ja erittäin random viikonloppu takana ja hymy edelleen korvissa. Vietettiin Sinin kans aivan huikeet pari päivää eikä menosta jäänyt todellakaan yllätykselliset käänteet ja spontaanit jutut uupumaan. Sini tuli lauantai aamuna ja siitä sitten kaikki alko. Aluks tultiin käymään mun luona heittämässä Sinin kamat ja korkattiin siinä samalla parit sommersbyt ja poltettiin myös shishaa. Hengattiin yli pari tuntii tossa takapihalla ja nautittiin ihan täydestä auringonpaisteesta, joka jatku meijän ilona koko lauantain. Kesä ja kuumuus on jotain tajuttoman ihanaa!

Auringossa paistattelun jälkeen otettiin suunnaks keskusta ja tarkotuksena oli mennä syömään Dublineriin, mut valittiinkin sen viereinen kelderi, koska sen terassi näytti vähän kivemmalta. Otettiin molemmat lohisalaattia ja siihen kaveriks vähän valkkaria ja Sinille lonkeroo. Hyvää ja raikasta kesäpäivään, namnam!Oikeestaan jo heti tässä vaiheessa päivää alotettiin virallisesti Tallinn pubcrawling. Eka kohde oli Cubanita, jossa käytiin juomassa yhet drinksut ja yllätys yllätys otettiin myös shisha. Aika nopeesti vaihettiin kuitenkin mestaa viereiseen Island baariin, joka oli ilmestyny Shamrockin tilalle. Sielläkin oli häppärihinnat, eli kaikki drinkit kaks yhen hinnalla. Sinin alko tekee mieli jotain maitopohjasta, joten otettiin valkovenäläiset ja niiden perään myöhemmin mojitot. Molemmat drinkit oli tosi hyvin tehty ja tästä paikasta tuli samantien taas yks mun vakio käyntikohteista. Hyvää halvalla ja niin pois päin, mut mikä parasta, sieltä saa myös shishaa ja vielä samaan hintaan kun Cubanitasta.


white russians

Mojitos

Cubanita ja Island bar on molemmat Narva maanteen varrella, eli ihan hyvällä sijainnilla. Haluttiin kuitenkin siirtyy Vanhankaupungin puolelle, koska sielläkin on itseasiassa tosi monii kivoja baareja, esimerkiks Hullumaja on ihan hauska, labor ja shooters myös ja sit tietty Club Baila, jonne meitä ei päästetty eilen sisään. Olin ihan ihmeissäni kun se poke sano, et sori tytöt tää paikka on K-21. Oon kerran aikasemmin käyny siellä Mamin kans, mut sillon multa ei kysytty ees papereita. Alkuun tää vähän harmitti, mut sit saatiin yllättäen muuta tekemistä Bailassa tanssimisen rinnalle ja se kääns meijän illan ihan uuteen nousuun.

Siinä vaiheessa kun oltiin menossa Hullumajan suuntaan, niin yhtäkkii meijän perään juoksi joku virolainen jäbä, joka kysy meiltä pikku palvelusta. Se tarvitsi yhen tytön, jonka avulla sen piti saada ilmanen sightseeing pyörätaksolla Vanhankaupungin ytimessä. Tää oli joku polttari juttu ja päätettiin sit auttaa miestä hädässä. En oikeesti ymmärtäny mikä sen homman juju oli, mut kovin hauskaa sillä ja muulla polttariporukalla näytti olevan. Sillä aikaa kun Sini oli ajelulla, niin mä juttelin hetken sen porukan kans niitä näitä. Saatiin kutsu niiden polttaribileisiin, mut päätettiin kuitenkin jatkaa kohti Hullumajaa.

Matkalla saatiin ilmaset drinkkikupongit johonkin random baariin, joten poikettiin sitä kautta. Käytiin myös tsekkaamassa Labor, jossa päädyttiin ottamaan shotteja koeputkissa. Laborin teemana on sellanen kemialaboratorio ja kaikki drinkit, shotit ja muut juomat tulee aiheeseen kuuluvissa laseissa. Tallinnassa on tosi paljon erilaisii teemabaareja, joka on tosi hyvä juttu!


Kukka kiitoksena polttareihin osallistumisesta. Hahah.

Free coctails! Kyllä kelpaa!

LaborHullumajan mansikkaminttu shotit

ja lisää shishaa!

Hullumajan jälkeen ei oikein tiedetty, et minne haluttais mennä, koska tosiaan se Baila ei avannu oviaan meille. Lähettiin valuu keskemmälle Vanhaakaupunkii ja nähtiin iso porukka virolaismiehii, joilla oli vaan pyyhkeet päällä. Repesin totaaliseen nauruun siinä vaiheessa kun tajuttiin Sinin kans, et kyseessä oli se sama polttaripoppoo, jonka kanssa oltiin aikasemmin juteltu. Ne tunnisti myös meijät ja jäätiin sit hengaamaan niiden seuraan. Ne oli varannu uima-altaan ja saunatilan yhen baarin alakerrasta, sen takii siis ne pyyhkeet. Heitettiin läppää ja naurettiin niiden jutuille ihan sikana ja jumituttiin niiden seuraan koko loppuillaks. En oo pitkään aikaan nauranu niin paljon kun eilen ja vieläkin naurattaa. Ei varmaan montaa kertaa elämässä tuu oltuu osallisena äijien polttareissa. Hahaha.

Yön aikana kierrettiin vielä muutamat baarit ja viettiin aikaa pitkin Vanhankaupungin katuja. Oltiin takasin mun kämpillä vasta viiden aikaan aamulla, mut mitä pienistä, koska oli hauskaa!


Teemaan sopiva paita hahahah

Tänä aamuna herääminen oli se hetki, kun muistin taas kreisibailaamisen miinukset. Minimaaliset yöunet ja erittäin epäfresh olo aamusta jäätävällä mahakivulla ei oo mitenkään miellyttävä olo tila. En oo joutunu kärsii darrasta pitkään aikaan ja nyt taas riitti kiitos vähäks aikaa...Hyi.

Tänään käytiin syömässä sillä kattoterassilla, jota oon koittanu löytää jo monta viikkoo. Tänään se yllättäen tuli vastaan ja olin niin innoissani kun se löyty vihdoinkin. Syötiin siellä fetasalaattia ja jälkkäriks mentiin hakee darrantappaja McFlurryt mäkkäristä. Loppupäivä vietettiinkin Islandissa ja poltettiin shishaa.
Sinin laiva lähti takasin ysiltä ja ennen sitä mentiin tekee vikat shoppailut Norde Centrumin Rimiin. Saatoin Sinin Linnahallille, josta se lähti kohti Helsinkiä. Toivottavasti nähään taas pian, Sini on ihan parasta seuraa!! Kiitos honeybunny huippuviikonlopusta! You always make my day. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti