torstai 11. heinäkuuta 2013

The day after tomorrow

Viikko vierähti taas super nopeesti ja huomenna ois sit se aika kun iltatreenin jälkeen tää tyttö nostaa jalat kattoon viikonlopuks ja relaa. Alkuviikosta olin vähän kipeenä, mut onneks selätin sen nopeesti.

Tossa pari päivää sitten juttelin Sinin kans ihan vaan niitä näitä ja puhuttiin esimerkiks sen synttäreistä, jotka on tosiaan jo huomenna. Täällä olemisen miinuksiin kuuluu kyl se, et missaan kaikkii tollasia tärkeitä tapahtumia. Oisin niin halunnu olla messisssä, vaikka Sini ei sen suurempii juhlia pidäkkään. Ehkä ens vuonna sitten juhlitaan Sinin kakskybäset Suomessa, koska nää sen 19veet me vietetään TALLINNASSA!!!! Heitin tosiaan puoliks läpällä Sinille, et tuu hei viikonlopuks käymään mun luona ja noin 15 minuuttii sen jälkeen tää neiti ilmotti varanneensa Lindalinelta reittimatkat. Olin niin hämmästyneen onnellinen et huhhhuh!

Oon aina rakastanu extempore juttuja ja spontaaneita ihmisiä. Niin mahtavaa päästä viettää Sinin kans tää viikonloppu yhessä ja vielä täällä. En voi vielkään uskoo tätä todeks! Ylihuomenna se tulee <3 IHANAA!


Te quiero mucho !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti