maanantai 24. kesäkuuta 2013

Midsummer

Vajaa pari tuntii sitten tulin Linda Linen kyyditsemänä takas Tallinnaan ja nyt ei ainakaan näillä näkymin oo tiedossa Suomireissuja vähään aikaan. Sain viettää normaalista varsin poikkeavan Juhannuksen, eikä se haitannu mua loppupeleissä ollenkaan. Koko viikonloppu oli meinaan tosi mukava.

Perjantaina olin Helsingissä joskus seittemän pintaan ja lähin satamasta suoraan Pukinmäen ABC:lle Auraa vastaan. Olin tosi nopee, joten jouduin venailee siellä pari tuntia ennen kun Aura pääs pois. Istuskelin kahvilan puolella ja söin vähän iltapalaa kunnes yhtäkkii näin Hannan seisomassa siinä kassajonossa. En voinu uskoo silmiini, vaikka tiesin et se oli tullu takasin Jenkeistä viime viikolla. Tosi jännä sattuma, et päädyttiin Puksun abcille samaan aikaan ja vielä Junannusaattona.

Perjantai, eli siis Juhannusaatto eteni tosi rauhallisissa merkeissä. Istuttiin Auran kans meijän partsilla ja juteltiin syvällisiä, pitkästä aikaa! Mä join parilasii skumppaa ja Aura teetä. Sillä raukalla oli ollu just joku aika äkänen hammastulehdus ja se oli niin särkylääkkeissä, et alkoholi ois vaan aikaansaanu väsymyksen. Vietettiin laatuaikaa yli puolen yön ja nautittiin ihanasta kesäillasta. Oli niin lämmintä ja valosaa, kuten Juhannukseen kuuluukin.


Juhannuspäivään heräsin ihmeen myöhään, vaik Aura naurokin mulle räkäsesti kun sanoin, et puol yheksään nukkuminen on paljon, ainakin mulle. Väänsin vähän lounasta valmiiks, kävin kaupassa ja pistäydyin Viivin ja Joonaksen kämpillä laittamassa lisää vettä Vilman, eli Viivin käärmeen kuppiin. Se otus oli aika pelottava, vaik yleensä en matelijoita inhookkaan.


#foodpornSiellä se vaanii...jaikkss!

Kaiken aamusäätämisen jälkeen kävin hakee Auran meille ja alotettiin yhteisvoimin iltaan valmistautuminen. Safkat olin paistanu ja laittanu etukäteen, joten jäljellä oli vaan meikkaamista ja eri vaatteiden kokeiluu. Yleensä en jaksa nähä vaivaa yhtään noin paljon, vaan oon valmis puettuna ja meikattuna 15 minuutissa. Tällä kertaa oli kuitenkin kiva edetä pitkällä kaavalla, koska Aura oli mun seurana ja fiilisteltiin siinä samalla.

Neljän jälkeen muutakin porukkaa alko valuu paikalle. Yhteensä meitä tais olla joku 10 ja neljä tyttöö meistä lähti sit vielä jatkaa Tigeriin. Hengailtiin meijän keittiössä ja pistettiin mm. mun uus ihkun pinkki shisha palamaan. Makuna käytettiin guavaa, joka on yks mun lemppareista. Ennen baariin lähtöö juotiin skumppaa ja muuta hyvää. Oltiin Tigerissä vähän ennen kahtatoista ja joskus puolkolmen pintaan jatkettiin matkaa vielä baarikärpäseen. Yleensä mä oon tykänny kärpäsestä tosi paljon, mut tällä kertaa Tikrussa oli kuitenkin parempi meno.


Edustus@TIGER

Tän baarireissun jälkeen olin kotona joskus neljän jälkeen aamulla. Se tunne kun aurinko paistaa jo melkein siinä vaiheessa kun et oo nukkunut vielä minuuttiikaan, niin ei saa mussa aikaan mitään superihanaa olotilaa. Tätä ei oo tullu taas koettuu vähään aikaan...

Myöhäsestä nukkumaanmenosta huolimatta kömmin aamulla ylös jo ennen kymmentä, koska mummo soitti ja kysy, et lähenkö sen kans Martsarin Jyväseen syömään. Sovittiin sit et treffataan meijän pihalla kaheltatoista ja kävellään siitä sitten Jyväselle. Tää mummon soitto oli ihana ylläri!

Muuten sunnuntai meni Silvola beachilla, jonne mentiin Nadinen kans palvoo aurinkoo. Ostettiin vähän mansikoita ja vissyvettä, joiden avulla selätin mun pienen darrasen fiiliksen ihan kuus-nolla. Oikeesti rannalla löhööminen biletystä seuraavana päivänä on tosi jees. Suosittelen, vaikka ajatus kuumasta hiekasta ja auringosta saattaakin siinä olotilassa puistattaa. Oikeesti mua se ainakin vaan rentouttaa ja mikä parasta, siinä ruskettuu samalla! :D

Illalla kävin vielä tsekkaamassa Amandan uuden kämpän. Ihana oli nähä Amandaakin, koska nähtiin tosiaan viimeks täällä Tallinnassa, sillon kun sekin oli vielä työharjottelussa.


Jyväseen mars!

Tää maanantai aamupäivä meni pakatessa ja sit Nadinen seurassa. Hengattiin jonkun aikaa ulkona, kunnes mun piti lähtee suihkun kautta kohti Makasiiniterminaalia. Nukuin oikeestaan koko laivamatkan ja nyt oon jo turvallisesti perillä Pääskülassa. Mua odotti täällä hieman epämukava ylläri, mun kylppärissä meinaan lenteli noin 50 kärpästä ja lattialla köllötti yhtäsuuri määrä kuolleita versioita. En ymmärrä ollenkaan, et mistä ne sinne ilmesty tän kolmen päivän aikana. Siinä mä sit niitä vartin verran lätkin pyyhkeellä hengiltä...toivottavasti niitä ei tuu enää lisää....!!

Jotenkin tosi rentouttavaa olla taas täällä. Huomenna pääsen taas pitkästä aikaa hakkaa ilmaa combatissa ja sit alkulämppänä ois tiedossa zumbaa. Eka kuitenkin työt kutsuu. Toivottavasti muillakin oli hyvät juhannuspäivät, mulla oli ainakin ihan mahtavat!


Tallinna - toinen koti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti