maanantai 17. kesäkuuta 2013

Con la mia mamma

Nyt on taas maanantai ja viikon eka duunipäivä purkissa. Viikonloppuna sain viettää kaks upeeta päivää mamin kans ja niistä jäi hyvä mieli, joka varmasti kestää ja pitkään. Perjantaina lähin mamaa vastaan Linda Linen terminaaliin yheksän pintaan illalla. Sen terminaalin löytäminen tuotti aluks vähän hankaluuksia, koska en ollu koskaan käyny siellä. Kyllä mä helposti Linnahallille löysin, mut yhes vaiheessa etin sitä terminaalii ihan hullun lailla ympyrää ja lopputulos olikin se, et seisoin sen päällä. Se on jotenkin niin pieni ja todellakin hyvin jemmattu.

Sieltä se mamitsu sit saapu pikkusella vesibussillaan ja mentiin suoraa tietä Cubanitaan juomaan parit drinksut, ennen kun oli aika hyppää vikaan dösään kohti Laagria, tai no Pääskülää, mut päätepysäkki on kuitenkin Laagri.


Missä terminaali?

Lauantai aamuna herättiin suht aikasin ja lähettiin valumaan kohti Kalamajaa ja Telliskiven kirpparia. Mami on jo pitkään puhunu, et se haluis käydä tsekkaamassa sen ja mäkin olin ihan innoissani mukana. Aluks käytiin Balti Jaama turgilla kiertelemässä, sen jälkeen koukattiin juomassa aamukaffet F-hoonella ja sit viimein päästiin käsiks siihen kirppariin.

Tää kirppari oli ihan huippu, koska siellä oli tosi paljon nuorta porukkaa myymässä ja jotkut myyntipöydät oli oikeesti todellisia aarrearkkuja. Ei ollu mikään turha reissu ja mukaan tarttu vaikka mitä kivaa, ihania kenkiä ja vielä ihanampia vaatteita.

hedelmä&marja fanin paratiisi

F-hoone

Mrs. Happy faceLauantaina meil oli eka tarkotuksena mennä syömään italialaista Restoran Gustoon, mut ei löydetty sitä paikkaa yhtään mistään. Syy ei kuitenkaan ollu meijän, oltiin ihan oikeessa osotteessa koko ajan, mut fiksuna tajuttiin kattoo nettisivut läpi vielä kerran ja siinä luki, et Gusto on väliaikasesti suljettu, koska sille etitään uutta toimitilaa. Oli vähän harmillinen uutinen, mut sit hetken mietinnän jälkeen keksittiin plan B ja lähettiin kokeilemaan Moonia. Tää ravintola sijaitsee kans niillä huudeilla ja meijän oikeestaan piti käydä siellä jo äitienpäivänä, mut se oli ihan fully booked eikä meijän seurueelle ollu tarpeeks tilaa.

Otettiin molemmat kalaa, mä söin lohta ja mami siikaa. Ruokajuomana pullo valkkarii tottakai.
Jo tässä vaiheessa päivää kaikki meijän ns. must-vierailukohteet oli käyty. Aurinko alko taas vähän pilkistää pilvien takaa ja hengailtiin siis ulkona. Käytiin rannassa ottamassa kuvia, istuttiin yhessä puistossa ja löydettiin yllättäen ihan hauska terassi, jonka nimi oli Kanala. Pysähdyttiin sinne kans hetkeks.


Kana kanalassaElämä on !!

Otettiin vähän aurinkoo yhessä pikkusessa puistossa Vanhankaupungin rajalla ja mietittiin samalla, et mitä voitais tehä seuraavaks. Asiaa ei tarvinnu kovin pitkään pohtia, koska oltiin molemmat samoilla linjoilla, et jos nyt viimeinkin olis se hetki, kun käyn tutustuttamassa myös mamin Califiin, eli siihen Oriental shisha loungeen, jossa mä oon ite käyny jo monta kertaa.

Saatiin olla koko aika ihan rauhassa, koska siellä ei ollu muita asiakkaita ollenkaan. Juotiin vähän mojitoa ja poltettiin shishaa, jossa oli muutamaa eri makuu miksattuna keskenään. Calif on paikkana niin mahtava!
Loppuilta me kierreltiin Tallinnan yössä ja maisteltiin välillä vähän pientä syötävää ja juotavaa. Käytiin mm. taas Cubanitassa, Hullumajassa ja ihan lopuks mentiin tanssimaan Club Bailaan. Se on Tallinnan paras lattariklubi ja oli ihan huippuu käydä mamin kans siellä, koska meidän äitihän jaksaa aina tanssia ja kunnolla!


Sidukkaa ja Pina Coladaa

Lauantai veny vähän yli puolen yön, mutta siltikään ei sunnuntai päivää tuhlattu nukkumiseen. Oltiin valmiina menossa jo ennen puolta päivää ja mentiin Ülemisteen shoppailemaan. Tällä kertaa ei ollu erityisen shoppailufiilis, niin ei sit myöskään oikein löytyny mitään. Ostettiin parit alusvaatteet ja mä sain itelleni uuden bikiniyläosan, jos vaikka tässä rupeis tää aurinko taas paistamaan. Hope so ei oo vaan sitä toiveajattelua...

Käytiin lounaalla African Kitchenissä, koska se sattu olemaan sijainniltaan hyvässä kohtaa ja se oli maman eka kerta tossa ravintolassa. Äkkiseltään kun laskin, niin mulla se tais olla jo peräti viides kerta. Taidan vähän tykätä siitä paikasta. Hehheh.

Heti kun oltiin syöty ja astuttiin ulos Africasta, niin alko ihan jäätävä sadekuuro ja pari ukkosen jyrähdystäkin taidettiin kuulla. Päätettiin siis siirtyy Café Josephineen, jossa otettiin latet ja yks champagne-kakkupala puoliks. Jotkut Josephinen kakut on niin isoja ja jotkut ihan törkeen makeita, joten yksikseen sellasen tuhoominen vois ainakin mua jälkikäteen vähän yököttää. Puolikas oli siis tosi hyvä vaihtoehto.
Tän viikonlopun luokittelen ilman muuta huippuviikonloppujen listalle, kuten varmaan ens viikonlopun myöskin. Ostin itelleni Juhannukseks menopaluun Linda Linella Suomeen ja tarkotuksena olis päästä näkemään taas mulle tärkeitä ihmisiä, eli mun rakkaita ystäviä.

Muu perhe on menossa mökille viettämään Jussia ja tää tuntuu oikeesti tosi oudolta, et mä en kerkee mukaan tällä kertaa. Oonhan mä sentään ollu siellä tietääkseni jokasena vuotena syntymästä lähtien. Tää vuos on ainoo poikkeus ja tosiaan muutenkin ollu vähän spesiaalimpi.

Nyt tässä on kuitenkin vielä muutama duunipäivä ennen kolmipäiväistä Suomiviikonloppua. Huomenna pääsen taas mun intohimon eli BodyCombatin pariin. Perjantaina Suomi täältä tullaan ja kiitokset mun maailman ihanimmalle mammalle upeesta viikonlopusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti