torstai 6. kesäkuuta 2013

Feeling good

Tää ihana kesäinen sää on saanu muhun ihan uudenlaista potkuu ja päivä päivältä tuntuu entistäkin positiivisemmalta. Tossa lopputalvesta muistan ne mun pahimmat angstiviikot, kun halusin vaan lähtee takas kotiin eikä mikään tuntunu miellyttävältä. Täällä oleminen ahdisti välillä tosi paljon, mut nyt asiat on muuttunu aikalailla päinvastoin. Kesä, lämpö, aurinko ja kaikki ne hyvin onnistuneet treenit duunipäivien jälkeen nostaa fiiliksiä ihmeellisen paljon. Kannattaa ehottomasti kokeilla!!

Tää viikko on edenny aika normaaleissa merkeissä, eli aamulla töihin ja sit sieltä suoraan Revaliin ja illaks takas kämpille. Huomenna vietän lomapäivää kuntosalilta, joten voisin käydä vähän kiertelemässä kauppoja pitkästä aikaa. Sain mun kummisedältä valmistujaislahjaks Stockan lahjakortin, joka tosiaan on voimassa myös ulkomailla. Voisin siis käydä tsekkaamassa, et löytyiskö sieltä jotain kivaa. Joku uus vaatekappale vois olla ihan kiva, mut väkisin en rupee mitään ostaa. Oon muutenkin melko kriittinen aina shoppaillessa, joka tarkottaa sitä, et en osta mitään, jos se ei oo täydellinen. Faktahan on, et no one's perfect, mut vaatekappale voi kyllä olla. Hahaha.

Töihin menossa

ja treenikassi mukana tottakai !!Töissä tulee istuttuu se 8 tuntia sisällä, joten puolen tunnin safkis on ihana viettää konttorirakennuksen ulkopuolella. Ihanaa kun aurinko paistaa!

Food!

More food...luonnonjogurttia, protskua, auringonkukansiemeniä ja tuoreet mansikat päälle. NAM!

Nyt mä voisin tästä pikkuhiljaa hipsii nukkumaan, et en oo ihan silmät ristissä koko huomista päivää. Pidetään peukkuja, et aurinko ja lämpö suosis mua huomenna. Good night everybody!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti