keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappen

Heti näin alkuun haluun toivottaa erittäin hyvää vappua sinne Suomeen! Toivottavasti kaikilla oli eilen hauska ilta ja kemutusfiilis kohdillaan, koska meilläkin oli myös. Päätettiin noudattaa tyttöjen kans vappuperinteitä ja kippistää juhlan kunniaks. Ilta lähti käyntiin Amandan ja Minnan hostellilta, jossa maisteltiin vähän skumppaa ja siideriä. Lähettiin liikenteeseen joskus kymmenen jälkeen illalla ja suunnattiin suoraan Vanhan kaupungin Helsinki baariin, koska haluttiin laulaa Karaokea. Yleensä en koskaan astu jalallanikaan vastaaviin paikkoihin, koska miks mennä suomipubiin jos on jossain ulkomailla pois Suomesta. Mun täällä olo aika on kuitenkin sen verran pitkä, et ihan läpällä oli hauska käydä kääntymässä tossa baarissa.

Olin positiivisesti yllättyny siitä, et kuinka siisti tää Amandan ja Minnan asuinpaikkana toimiva hostelli oikeesti olikaan. Huoneet tuntu jotenkin avarilta, koska niissä oli tosi isot ikkunat. Paikan yhteisvessat oli ihan siistit ja samoin myös suihkutila, joka tosin hais vähän homeelle, mut mitä pienistä jos kerran lämmintä vettä tulee hanasta, ei ainakaan tarvii kylmässä kärvistellä. Tää lysti maksaa jotain 60e pintaan kuukaudessa, joka on mun mielestä tosi vähän. Pienet epäsiisteydet on tohon hintaan hyväksyttävä, koska sillä ei voi olettaa mitään luksusoloja. Ilosesta ja mukavasta henkilökunnasta tulee ehkä suurimmat pisteet, täällä kun miellyttävä asiakaspalvelu tuntuu välillä olevan melko harvassa. Poikkeuksia kuitenkin on tottakai!


Sherwood, tästä mä tykkäsin.



Pakollinen vessapeili kuva

Täältä tullaan Tallinnan yö!

Helsinki baarissa Amanda laulo jonkun suomibiisin jo heti alkuun ja me istuttiin Minnan kans etupöydässä henkisenä tukena. Tästä ilta lähtikin sit käytiin ja jopa mä kävin laulamassa parikin kertaa. Tää paikka poistaa multa estoja kokoajan, ennen lähtöö ei olis tullu kuuloonkaan, et mä kävisin laulamassa karaokee yleisön edessä. Saatiin myös seuraa muutamista muista suomalaisista, jotka taas vaihteeks ihmetteli kovasti sitä, että miks ollaan Tallinnassa töissä. Tää tuntuu olevan niin kauheen spesiaalia monien mielestä.


Hyvin näkyy...

Äklön makeeta päärynä siiderii, iuh.

Tää tulee tunteella!

Amanda sai vähän seuraa...

FACEPALM! Ei vain, Amanda veti oikeesti hyvin!

Loppuillasta väsymys alko painaa päälle jokaselle vuoronperään ja oltiin kaikki tyytyväisinä hauskan illan jälkeen nukkumassa jo hyvissä ajoin ennen pilkkua. Tää oli mun eka kerta, kun lähen keskustasta pois aamuyöllä. Yleensä silloin harvoin kun jossain iltaa vietän, niin oon jo yhen maissa takasin kotona. Kivaa vaihtelua tähän väliin, kiitokset tytsyille ja random suomalaisille kivasta illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti