sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Upee päivä

Eilen lähettiin Amandan kans ihan extemporee viettää päivää keskustaan. Alkuun koukattiin Kristiinen kautta Rocca Al Mareen ja siellä saatiin mahtava idea, et lähetäämpä nauttii auringosta jollekin terdelle. Tallinnassa on niin ihania terasseja, et ajatus houkutteli samantien tosi suuresti.

Paikaks valikoitui tuttu ja turvallinen Katusekohvik, koska tiedettiin, et niillä on tosi kiva kattoterassi. Tää paikka on ihan mahtava. Siellä on erikseen lounge shishan poltteluu varten ja terassin lisäks löytyy myös ravintola/baari, josta saa sopivaan hintaan kaikenlaisia juomia ja syötävää, esimerkiks sushia. Tässä paikassa on tultu käytyy jo moneen otteeseen, joku siinä vaan miellyttää.


Viinin himo iski, joten ranskalainen rose sopi tähän hetkeen mainiosti. Täällä on kiva, kun voi mennä ravintolaan ja ottaa sen pullon viiniä joutumatta vararikkoon.

Chin Chin!Paikalla oli myös joku ihme kulkue. Saatiin siis vähän tunnelma musaa. :D

Katusekohvikista päätettiin jatkaa päivää spontaanilla asenteella ja päädyttiin Calif Oriental loungeen. Se paikka oli aivan mahtava ja todellakin uudelleen käymisen arvonen. Tän paikan vesipiippu makujen tarjonta oli tosi laaja ja lisää hiiltä piippuun sai ilman lisäkuluja. Katusekohvik on toki myös kiva ja moderni shisha kuppila, mut tää Calif oli aivan hulppee. Se oli sisustettu itämaisittain ja taustalla soi rauhallinen ja korvaa miellyttävä musiikki. Valittiin meijän piippuun mauks mojito, joka oli tosi jees.

Meijän vieressä istu pari italialaista ja oli ihana kuulla sitä kieltä pitkästä aikaa paikallisten suusta. Välillä koitin kuunnella, et mitä ne puhu ja aika hyvin pysyin kärryillä. Kiva huomata, et ei ne mun taidot vielä oo kadonnu minnekään. Kyllä ne jossain syvässä muistissa on, pitäis vaan puhuu enemmän. Sillon ne siirtyis takasin tuoreeseen muistiin. Nyt voisin ottaa kesäks tavotteen ja alkaa taas opettelemaan, otin kirjatkin mukaan kotoota tänne. Eikun reenaamaan siis!


Pimee ja tunnelmallinen. Tykkään!
Tässä vaiheessa päivää/iltaa käytiin vielä kumoomassa parit siiderit Shamrockissa ja siinä samalla kuunneltiin upeita suomalaisten jurristen ihmisten taidonnäytteitä Karaokessa. Sitä aikuisen naisen ja juice leskisen määrää. Oh God. Lupauduin kuitenkin itekkin mennä vetämään jotain ens viikolla, kun tuodaan vappu Tallinnaan. Täällä se ei kuulemma oo niin iso juttu kun Suomessa.


Tällanen löyty...my estonian friend!
Nyt on pakko myöntää, et tänä aamuna herääminen ei ollukkaan ehkä mukavimmasta päästä. Eilen tuli otettuu vähän viiniä ja ehkä ekaa kertaa mun elämässä herään kovaan päänsärkyyn. Oli vähän sellanen "Dear alarm clock, don't wake me up..." -fiilis aamulla seittemältä, kun oli mun aika nousta. Lähin moikkaa mamaa satamaan, joka oli ollu duuniporukkansa kans Silja Europalla. Se toi mulle vähän tavaraa Suomesta ja sain vihdoin mun rakkaan takin taas käyttöön. Jihuuu!


moro

aamupala 

Tänään on vielä vapaata ja huomenna suuntana taas duunit ja Ülemiste. Täällä on tosi aurinkoinen ja keväinen päivä, joten tää tyttö lähtee tästä lenkille treemaan toukokuun Maijooksua varten. Hyvät sunnuntait kaikille, nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti