sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sunnuntai

Tänään oli niin sellanen "kun-mikään-ei-kiinnosta" -päivä, mut kaikki sit yhtäkkii kääntykin ihan päinvastoin. Aamulla sain onneks nukuttuu vähän normii pidempään, mut silti fiilis oli jotenkin epämukava ja ulkona sato vettä kaatamalla. Hetken hengailin kämpillä, jonka jälkeen päätin et nyt saa riittää ja lähin salille.

Menin suoraa tietä dösäriltä Revaliin, vaihoin kamat ja hyökkäsin juoksumaton kimppuun. Mun tarkotuksellinen vartin alkulämppä venähtikin sit 40 minuuttiin, jonka jälkeen siirryin raudannoston pariin. Loppuun sit vielä repäsin tunnin zumbat ja tän kaiken jälkeinen olotila oli sanoinkuvaamattoman upea. Tykkään käydä salilla viikonloppusin, koska sillon siellä saa mennä ja tehdä just niin kun ite tykkää ja käydä laitteet läpi siinä järjestyksessä kun ite haluaa. Useina arki-iltoina sitä jengii on yksinkertasesti niin paljon, et missään ei oikein oo tilaa ja ryhmäliikuntatunnitkin on loppuun varattuja. Viikonloput on niin jees.


tää paikka on mun toinen koti hahaha

Ihanan salitreenin jälkeen tulin suoraan kämpille nauttimaan sunnuntai-illasta. En ees ymmärrä, et minkä takii mulla on nyt usein viikonloppusin niin masisfiilikset kaikesta, eikä mikään oikein jaksa innostaa. Oon kuitenkin niin tyytyväinen siihen, et pystyn käymään salilla. Siellä voi käydä purkamassa ne huonot fiilikset pahimpina päivinä, koska sen jälkeinen olotila on aina mahtava!!


Iltapalaa! Kananmunaa, raejuustoo, tomaattii, kurkkuu ja keitettyjä kasviksia. omom.

Nyt youtubesta soi nostalgiset vanhat biisit ja tää tyttö on aika valmis menee nukkumaan. Huomen taas uus päivä, aamusta duuniin ja illalla sitten maanantain kohokohta, FATBURN SPINNING! JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti