maanantai 28. huhtikuuta 2014

Papa 50

Nyt lauantaina juhlistettiin meijän 5 sisaruksen kultaista isäpappaa 50v kemujen merkeissä. Laitettiin päivä käyntiin porukoiden luota Louhelasta ja kilistettiin skumppaa juhlapäivän kunniaks. Ostettiin Viivin & Pietan kans kimpassa papille lahja, joka piti sisällään käsintehtyjä konvehteja ja pullon Amaronea. Louhelasta hypättiin junaan ja suunnattiin koko köörin voimin Pacificoon brunssille. Oman perheen lisäks mukana oli tietysti myös Juuso, Joonas & Miguel. Ite en ollu koskaan aikasemmin käyny Pacificossa, mut pakko kyllä sanoo, et aika ihana paikka. Noissa Kallion kuppiloissa on vaan sitä jotain!





Sulosin selfie ikinä! Duckface x 2









Seuraavana vuorossa oli papan parturointi, jonne mami lähti sen kuskaamaan. Museokadulla on joku 50' luvun kampaamo, jossa ne kävi kääntymässä. Me mentiin siks aikaa tappaa aikaa Taloon Hakaniemeen yksille ja sen jälkeen vielä Bar Bäkkärille ennen päivän kohokohtaa.




Tyytyväinen


Vähän viiden jälkeen illalla treffattiin taas ja mentiin Kaurilan saunatilalle, jonka mama oli varannu meille pariks tunniks. Se oli kutsunu sinne myös muuta porukkaa ja tästäkään papalla ei ollu mitään tietoa tai aavistusta. Suuriosa miehistä kävi saunomassa ja me muut sitten vaan hengailtiin saunatuvassa. Kaurilan sauna oli aika ihana ja tosi tunnelmallinen. Melkein vois varata sen itekkin joskus joitain juhlia varten.

Tän jälkeen ilta päättyi Juttutupaan Marjo Leinosen keikalle, jossa mäkin kävin pistäytymässä. Omalta osin ilta tosin jatku vielä Kallion yöhön ja myöhemmin myös keskustaan. Oli hauskaa ja onnea vielä meidän papitolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti