keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Easter

Pääsiäinen meni aika mukavasti ja nyt tuntuu niin oudolta, et enää 2 päivää viikonloppuun. Seuraava viikko on myös vajaa, koska Vappu. Mitäköhän sitä sillon keksis? Ainakin olis tarkotuksena laittaa lakki päähän ekaa kertaa valmistujaisten jälkeen.

Loma oli tosi rentouttava ja kerkesin tekee vaikka mitä kivaa sen aikana. Lauantaina meillä oli family dinneri, sit vietin laatuaikaa kavereiden kanssa, juhlittiin Millan 20v synttäreitä ja kivoja treenejä tietenkään unohtamatta. Tällaset pitkät viikonloput tuo kivasti piristystä siihen normaaliin arkeen, vaikka ei sekään musta tunnu mitenkään synkältä tällä hetkellä. Nyt on jotenkin fiilis korkeella ja hymy huulilla koko ajan. Ihanaa!

Lauantai-lookBartenders!

Kummitäti Niina

Pääsiäisloma oli siis tosi jees, mut kyllä oli myös tosi ihanaa palata takasin arkeen. Reenit rullaa ihan kympillä, vaikka tosin lomallakin tuli treenattua. Tänään huomasin taas kehitystä mun kunnossa, joka oli aivan huikeeta. Polkasin 50 minuutin Cyclingit ja rullasin vastusnuppia oikein kunnolla. Tän jälkeen vuorossa oli GRIT, jossa mulla oli hyvät ja mulle sopivat kehitystä edistävät painot. Treeni oli melkonen pommi, jonka jälkeen luonnollisesti oli kaikkensa antanut fiilis. Tänään ei siis lusmuiltu tai tehty mitään ns. vasemmalla kädellä. Kyllä tää, tästä pikkuhiljaa kohti unelmaa!
Let's get wheysted!

Huomenna taas uus päivä ja uudet kujeet. 
Kauniita unia kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti