maanantai 2. syyskuuta 2013

Family

Näin syyskuun ekan viikon kunniaks mun sopeutuminen ja kotiutuminen takas Suomeen on hyvässä vauhdissa menossa parempaan suuntaan koko ajan. Pikkuhiljaa mieli alkaa sisäistää kun tää arki alkaa tästä kunnolla rullaamaan. Työt mulla alkaa vasta lauantaina, mut tänään tosiaan pääsen jo treenien pariin. JEE IHANAA!

Eilen viettelin aikaa vaan kotosalla perheen kesken. Käytiin moikkaamassa ukkia ja iltapäivällä tehtiin ruokaa yhessä ja muuten vaan hengailtiin. Katottiin esimerkiks Pinjan ja mamin kans yks leffa telkkarista, jossa oli Jennifer Lopez pääosassa. Sen nimi oli muistaakseni Varasuunnitelma tai jotain sinne päin (?) eikä ollu mitenkään erityisen hyvä. Perus rakkausdraamaa/komediaa...

Tehtiin espanjalaista perunamunakasta (tortilla española) ja salaattia. Ruokajuomana juotiin vähän punaviinii. Oon ihan koukussa yhteen tryffeliöljyyn, jota oli siis pakko laittaa vähän sen salaatin joukkoon. Se on niin hyvää!


















Eilen tuntu kivalta vaan relaa kotona, koska tällä hetkellä mun kroppa on jotenki tosi väsynyt. Nukun oikeesti paljon, mut silti nukuttaa vaan koko ajan. Toivotaan etten nyt vaan oo tulos kipeeks, se ei olis kiva tähän saumaan kun duunitkin alkaa jo ihan kohta. Pidetään peukut pystyssä! 

A dopo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti