perjantai 2. elokuuta 2013

Reede Õhtu

Nyt mulla on käynnissä pitkästä aikaa tällanen TODELLA rento perjantai-ilta. Viime viikkoina on ollu kaikkee tekemistä niin täällä kuin myös Suomessa, jotenka nää me-time perjantait on jääny vähän vähemmälle. Oikeesti en tykkää näistä yhtään, oon sen verran menevä ihminen et yksinään kotona hengaaminen villasukat jalassa teltan kokosessa t-paidassa ei oo oikein mun juttu. Pakko kuitenkin myöntää, et Tallinna on opettanu mulle tänkin homman. Omalla tavallaan tää tuntuu jopa ihan nautinnollista, kun voi kuunnella lemppari musaa, olla tekemättä yhtään mitään järkevää ja juoda kylmää colazeroo isosta tuopista. Kaikkeen tottuu ja mieli muuttuu, niinhän se menee.

Aamulla kun heräsin niin huomasin, et tänään on pidettävä se lepopäivä. Herätyskellon soidessa oli sellanen fiilis, et heitän puhelimen seinään ja jatkan tyytyväisenä unia. Edelleenkään kropassa ei tunnu normaalilta poikkeavalta, mut väsymys iski päälle sit kahta kauheemmin. Onneks nyt alkaa viikonloppu eikä tarvii nousta kuuden pintaan ylös sängystä. Pistän patterit latautuu oikein kunnolla, et ens viikolla jaksaa taas painaa täysillä.

Kokeilin tossa aikasemmin jotain uutta ja väänsin itelleni iltasyömiseks vähän erikoisemman munakkaan. Sotkin keltuaisen ja valkuaisen keskenään ja heitin joukkoon vähän femisoijaa, pinaattia ja linssejä. Lopuks paistoin koko kauneuden kookosöljyssä ja siitä tuli vähän niinkun pannukakku. Noi linssit oli ihan mahtava keksintö ja kookosöljy antaa kivasti lisämakuu kokonaisuuteen. Jälkkäriks popsin vähän hedelmiä ja gojimarjoja.
Tällasta tänään. Huomen aamulla moikkaamaan Viivii, Joonasta, Saraa ja Nikkee keskustaan, kun ne on nyt jollain bileristeilyllä. Ootan innolla, et millasessa kuosissa tää poppoo on kun nähdään. Nyt venyttelyjen kautta nukkumaan, sitä mä kaipaan just nyt! Good night.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti