maanantai 19. elokuuta 2013

Maanantai?

Tänään ei tunnu yhtään maanantailta, koska mulla on tosiaan huomenna vapaapäivä. 20. elokuuta Virossa juhlitaan näiden toista itsenäisyyspäivää liittyen vuoden 1991 tapahtumiin ja sen takii se on punasena pyhänä kalenterissa taasiseseisvuspäev -tekstillä varustettuna, joka meinaa uudelleenitsenäistymispäivää. Ihan kiva, että saa nukkua yhen aamun pitkään keskellä viikkoo.

Tänään tein niin hyvältä maistuvaa iltapalaa, et mun on ihan pakko hehkuuttaa siitä myös täällä. Menin duunista suoraan Revaliin, juoksin mattoo, tein lihaskuntosarjat ja loppuun vetäsin 50 minuutin spinningit. Tän jälkeen kun tulin kotiin niin päätin, et nyt haluun kokeilla jotain uutta mun lautaselle. Hetken mielijohteesta päädyin paistaa taas heraprotskujauheella maustettua munanvalkuaista, johon länttäsin sekaan banaaninsiivuja. Laitoin päälle vielä parit luumun lohkot ja söin sen greippi vissyn kanssa. Kokonaisuus oli tosi toimiva, kokeilkaa ihmeessä jos yhtään innostaa!


Parasta!

1 munanvalkuainen, 0,5dl mansikkaheraa, puolikas banaani siivuina ja 2 luumua lohkoina.
täydellistä



Huomista oon kaavaillut sen verran, et käyn ainakin hakemassa Keskturgilta marjoja, koska huomenna taitaa olla viimenen päivä, kun sinne kerkeen. Voisin myös pyörähtää jossain kauppakeskuksessa tsekkaamassa jos löytäisin jotain päällepantavaa niille mamin 50v synttäreille lauantaiks. En kuitenkaan ota paineita, koska mulla on Suomessa vaatekaappi täynnä kaikenlaisia rytkyjä. Hätätapauksessa katotaan jos sieltä olis vähän apua. Huomenna on myös combat, jota en haluu missata. Sinne siis ja nyt unta kehiin, ettei huominen mee ihan nukkuessa.

Buenas noches <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti