torstai 15. elokuuta 2013

Huomenna

Tänään on jo torstai, eli vielä pari päivää viikonlopun alkuun. Tällä kertaa mulla on oikeesti suunnitelmia ja ootan jo ihan täpinöissäni huomista iltapäivää. Pari viikkoo sitten Milla ja Mimmi ilmotti, et ne haluais kovasti tulla moikkaamaan mua tänne ja vielä ihan sellaselle overnight vierailulle. Näillä ihanaisilla vuorotyöläisillä oli just sopivasti molemmilla vapaa viikonloppu ja munhan täälläolo viikonloput on tunnetusti aika tyhjillään, joten toivotin Millan ja Mimmin tervetulleeks mun nurkkiin. Ne tulee huomenna aamupäivällä ja lähtee sit lauantai-illalla.

Näin Millaa ja Mimmii viimeks meijän valmistujaisjuhlissa, eli siitä on ihan hurjan kauan aikaa. Ikävä on ollu kokoajan, vaikka ollaankin tasasin väliajoin oltu yhteydessä esimerkiks facebookissa. Kivaa päästä vaihtaa kuulumisia face to face ja näyttää tytsyille vähän kaupunkia!


M&M's



Tällä kokoonpanolla ei vois ykskään viikonloppu epäonnistuu ja tässä miestiskelen just sopivia käyntikohteita meille huomiseks ja tottakai myös lauantaille. Onneks ollaan sen verran spontaanii porukkaa, et mennään fiiliksen mukaan sinne minne tie vie.

Nyt on vaikeeta malttaa työskennellä vielä nää kaks päivää, mut tunnollinen odotus palkitaan aina. Ihanaa kun tuutte käymään chicas. LOVE YOU SO MUCH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti