maanantai 4. marraskuuta 2013

Hyvinge

Lauantaina kävin pitkästä aikaa Hyvinkäällä, koska meillä oli siellä pikkuset Halloween kemut. Tuntu tosi kivalta pitkästä aikaa nähä entisiä luokkalaisia, nähään meinaan nykyään semi harvoin kun ei oo enää koulua. Tällä kertaa paikalla oli Suvi, Sonja, Mimmi ja Milla ja tän meijän liiketalousopisto-porukan lisäks Suvin muita kavereita, pääsääntösesti hyvinkääläisiä.

Hypättiin Millan ja Mimmin kans seiskan pintaan H-junaan ja tän matkan jälkeen saatiin autokyyti Marttiin, jossa meijän Suvi asustaa. Hengailtiin porukalla jokunen tunti Suvin kämpillä ja myöhemmin kurvattiin takseilla suoraan Levelin eteen, joka on ihan paras baari Hyvinkäällä. Siellä juhlittiin sit pilkkuun asti. Eka kerta pitkään aikaan kun jaksoin niin kauan. Hahaha.

Tänä vuonna en jaksanu panostaa asuun ollenkaan, joten päätin olla tylsä ja mennä paikalle ihan vaan siviileissä. Osa porukasta oli laittanu teeman mukasta vaatetusta, joka oli hieno juttu. Toivottavasti taas pian nähään, noin ihanista ihmisistä tulee helposti vieroitusoireita. :)


















Kiitos kaikille upeesta illasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti