perjantai 8. marraskuuta 2013

It's Friday!

Jee nyt iski taas pitkästä aikaa oikeen kunnon perjantai-fiilis! Tää viikko on ollu suoraan sanottuna aika kreisi, paljon ylitöitä ja varsin mielenkiintosia työtehtäviä. Keskellä viikkoo operoitiin toimistolla pitkälti yli 200 henkilön ryhmä, joten sen takia olin mm. keskiviikkona 9-01.30 töissä. Se päivä oli aika rapee, mut nyt tuntuu ihanalta kun pääs takas normirytmiin. Muutenkin oon tykänny tehä taas näitä hommia. Alan duuni paras duuni. :P














Tunnin päästä alkaa viikonloppu, jonka pläjäytän käyntiin tunnin BodyCombatilla. Huomenna olis vielä töitä ja muuten tää weekend menee varmasti relatessa ihanien ihmisten kanssa ja mahdollisesti sunnuntaina taas zumba-maratonille. Elän nykyään niin päivä kerrallaan, et en tykkää suunnitella melkein mitään kovin paljoo etukäteen.

Nyt sais kuitenkin tää viikonloppu edetä nopsasti, koska ens alkuviikosta saan tietää, että pääsenkö jo nyt muuttaa omaan kämppään. Kävin tällä viikolla yhessä asuntoesittelyssä ja pistin hakupaperit sisään, joten peukut pystyyn vaan. Olis aika huippua päästä asumaan Martsariin. En haluu vielä kuitenkaan hehkuttaa liikaa, ettei sit putoo korkeelta. Jos tää ei tärppää, niin ehkä sitä ei sit vaan ollu tarkotettu mulle. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti