sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Laatu lauantai

Eilinen oli taas kerran kokonaisuudessaan aivan mahtava päivä. Aamu alko yhellä lähtöselvityksellä Länsiterminaalissa ja ihan kiva, et vasta ysiltä aamulla. Aamulaivat oli meijän firman osalta peruutettu, joten mun ei siis tarvinnut olla paikalla kuudesta eteenpäin. Uni tuli ihan tarpeeseen...

Tää aamuvuoro oli muutenkin tosi rauhallinen ja helppo, eikä mitään ihmesäätöö tullu ollenkaan. Pääsin lähtee jo joskus 10 pintaan ja menin suoraan keskustaan, koska mama mua venailikin jo siellä. Oltiin sovittu, et vietetään pari tuntii laatuaikaa äiti-tytär hengessä ennen mun illan lähtöselvityksiä.

Happy face :)
 


Treffattiin mamin kans Sokoksella, jonka jälkeen kierreltiin vielä hetki kauppoja ja etittiin mamille uusii kenkiä, joita ei sit kuitenkaan löydetty. Meijän päätarkotuksena oli käydä lounaalla jossain ja pitkän ja hartaan etsinnän ja mietiskelyn jälkeen päädyttiin Rafaelloon.

Rafaellossa otettiin Miguel Torresia ja syötiin tosi hyvää ruokaa. Mami tilas jotain kurpitsarisottoo ja mä päädyin halloum-juusto salaattiin, jossa oli esimerkiks viinirypäleitä, mintunlehtiä ja mandariiniöljyä kastikkeena. Ihan tajuttoman hyvää! Kannattaa käydä tsekkaamassa toi ravintola jos ette oo vielä käyneet. Sieltä saa hyvää sopivaan hintaan. Suosittelen ihan kympillä.














Täydellä mahalla oli sit mukava lähtee kohti Olympiaa ja seuraavia duunivuoroja. Ilankin lähdöt meni tosi hyvin ilman mitään ongelmia, harvoin pääsee näin helpolla. Pääsin puolseiskalta ja oltiin aikasemmin sovittu Viivin kans, et vietetään iltaa sen luona. Koukkasin aseman kautta ja kävin hakemassa meille picnicistä kana-ceasar salaatit mukaan. Viivin luona odottikin sit pullo valkkaria, jota nautiskeltiin ruoan kans.


Juteltiin kaikkee tyttöhömppää, muisteltiin vanhoja aikoja ja naurettiin sikana. Yllättäen aikaa vaan meni ja meni ja innostuttiin tekee drinkkejä ja punaviinikin tais maistuu jälkkärinä ihan hyvin. Lopulta tää kaikki päätty siihen, et heräilin aamulla tyytyväisenä Viivin sohvalta. En jaksanu lähtee enää yöllä vesisateessa kotiin, joten Viivin pehmee divaani oli aika houkutteleva vaihtoehto.




Söpöt yöhousut

ja tän näköstä sitten aamulla. Hahaha.

Aamulla oli ihana herätä kun sai aamukahvia suoraan sänkyyn, tai no sohvalle. Oli niin hauskaa, että toivottavasti taas joku päivä vietetään tollanen ilta yhessä. Ens kerralla vois ottaa muutkin sisarukset messiin, Pietan ja Pinjan lisäks ehdottomasti meijän pikkunen veli Pyry on aina tervetullut. Meillä on nykyään kaikilla tosi hyvät välit keskenään, huomaa heti kun ikää tulee lisää niin ei tuu riideltyy turhista asioista enää ollenkaan. I love my family. <3

Nyt popitellaan vähän reggaetonia maman kanssa ja kohta saadaan enemmän porukkaa paikalle isänpäivä illalliselle. Siihen on hyvä päättää näin kiva viikonloppu. Hyvää isänpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti