sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Weekend

Huomenna starttaa yo-kuuntelut ja meillä on enää vaivaiset 3 päivää koulua ja sit tää kolmen vuoden paketti on aikalailla ohitse. Jotenkin helpottava fiilis, vaikka tosin tuntuu oudolta lopettaa opiskeleminen, jota on täs viime vuosien aikana tosiaan tullu melko paljon suoritettua. Kirjotusten jälkeen olis vielä lähtöTallinnaan pariks kuukaudeks ja sitten viimein ne kauan odotetut valmistujaiset toukokuun lopulla. Kivaa kevättä siis tiedossa!

Tästä viikonlopusta ei tekemistä jääny puuttumaan. Perjantaina lähin suoraan iltavuorosta tyttöjen kans Dondoon, jossa sit yllätys yllätys oli taas kauheen paljon tuttuja .Jopa mun molemmat siskot oli löytäny tiensä sinne, joka on melkonen ihme. Oon varmasti joskus aiemmin maininnut, et Viivi ei oikein tykkää koko mestasta ja sen takia se ei siellä pahemmin käykään. Aina näin välillä Pieta kuitenkin onnistuu repimään sen messiin. Hyvä Pieta! Muutenkin oli taas kerran hauska ilta, joka jatku melkein pilkkuun asti.


My babiesKatja & Aura

kaunistaTähän perjantai-iltaan ei tän viikonlopun actionit vielä loppunu, koska lauantaina oli vuorossa meijän duuniporukan "virkistysilta". Lähettiin porukalla keilaamaan Myllypuroon ja parin tunnin keilailun jälkeen hypättiin metroon ja suunnistettiin Helsingin yöhön. Tällä kertaa paikaks valikoitui Kaivopihan Ale pub. Mun mielestä Ale on vähän mielenkiintonen paikka, joka ei sijoitu mun baarilistan kärkeen. Hyvässä seurassa paikalla ei tosin niin paljon väliä ees ole. Oltiin siellä joku kolmisen tuntia ja sit rupes väsyttää niin paljon, et oli pakko lähtee kotia kohti. Meijän duuniporukka on tosijees ja kiva kun saadaan järjestettyy vähän yhteistä tekemistä myös työajan ulkopuolella.
 

Nyt nää parin yön vähäiset yöunet alkaa pikkusen painaa päälle, joten tänään siis otetaan rennosti, et on huomenna skarppina aamu kasilta ruotsin yo-kuuntelussa. Vielä enää siis 3 päivää ja sit penkkarit, jee! Suurkiitos kaikille aivan mahtavasta viikonlopusta. Torstaina ollaan sit lomalla viimeinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti