perjantai 15. helmikuuta 2013

Penkkarit

Nyt on opiskelut opiskeltu ja eilen päästiin koko luokan voimin osallisiks ehkä maailman hauskinta tapahtumaa, nimittäin penkkareita! Meijän koulussa on yhteensä 2 kaksoistutkinto luokkaa ja oltiin yhessä sovittu meille penkkariteemaks Hyvikset vs. Pahikset. Eli siis jokainen sai pukeutuu oikeestaan mikskä vaan, mut asun piti olla jollain tavalla perusteltavissa, että kumpaan ryhmään kuuluu.

Alotettiin meijän päivä koululta, jossa jengi oli aika hyvin messissä siinä vaiheessa, kun meijän rekka-ajelu starttas Helmen etupihalta. Paikalle tuli muutamat maikat ja jokunen opiskelija keräämään karkkia. Koulun pihalta tehtiin pikkunen kierros Malmilla, jonka jälkeen siirryttiin keskustaan, jossa sit nähtiin muitakin rekkoja. Treffattiin Eiran rannassa kaikki muut abirekat, josta lähettiin vetämään yhtenä pitkänä letkana kierrosta ytimeen. Reitti kulki muun muassa Espalla, Annankadulla ja Bulevardilla. Fiilis oli ihan mahtava, koska paikalla oli ihan älyttömästi porukkaa hengessä mukana.

Vaikka penkkarit on mun mielestä tosi kiva keksintö, niin pakko myöntää, et pituudeltaan ne vois kestää ehkä pikkusen vähemmän. Meillä sattu tosin olemaan onneks pari astetta plussaa, kun esimerkiks viime vuoden abeilla tais olla törkeesti pakkasta ilmassa. Jopa me koettiin hypotermiaa paluumatkalla takasin Malmille, mut nauramalla siitäkin päästiin yli.


Hertta-kuningatar, pari sotilasta, Esmeralda, Nunna ja Lumikki

Noora, SOTAORAVA ja Suvi

Suvin asu oli mun mielestä tosi onnistunu. Ehdottomasti tunnistettavissa!



2 tutkintoo kolmessa vuodessa, repikää siitä huumoria!

Pari sotilasta

Vikaa kertaa ruokajonossa :( jokaisen koulupäivän kohokohta

Viimeinen ehtoollinen

Lähtövalmistelut

Mimmuska

Suvi aka Hertta 

Natsikin päätyny rekkaan! HUI!

pari rekkaa....

KYLYMÄÄÄ!!!



uu koviksii vai?

Goodbye Helmi! Ei tuu ainakaan heti ikävä...

Rekka-ajelu kesti tosiaan melkein sen 3 tuntia. Heti kun päästiin pois rekasta, niin porukka juoksi samantien sisälle lämmittelemään. Me mentiin juomaan kuumat kahvit ja päätettiin lähtee käymään Malmin Alkossa. Mulla oli naamassa sotaorava meikit ja kävin ihan varmuudeks pesemään ne pois, etten olis aiheuttanu liikaa hämmennystä Alkon tädille. Henna tosin totes et mitä pienistä, piirrä Veera sun henkkareihin tussilla tollaset viikset niin hyvä tulee. Mitäköhän se eläkeikää lähestyvä kassamyyjä olis tästä kelannu, oiskohan huumori riittäny siihen. Hahaha.

Alkosta tarttu mukaan vähän skumppaa iltaa varten. Päätettiin lähtee porukalla jonnekin jatkoille ja meillä oli oikeestaan aika monta vaihtoehtoa. Osa tutuista oli Baarikärpäsessä, osa Tigerissä ja Suvi kysy meitä Domiin, koska sen poikakaverilla oli DJ keikka siellä. Alkuillasta Mimmi ja Milla tuli meille hakee vähän vauhtia iltaan ja päädyttiin lopulta sinne Tigeriin. En ollu koskaan aikasemmin vielä kerenny käymään siellä ja ihan pakko myöntää, et rakastuin ensisilmäyksellä. Se oli tosi upee ja jotenkin ilmapiiri ei ollu samanlainen kun Onnelassa, jota en voi paikkana ees sietää. Tikrussa on makee terassi, joka on kesällä varmasti tosi hulppee!


Illalla vähän eri pukukoodi kun päivällä :D Ehkä parempi niin!



Iltapalaa

Pakollinen (hieman heilahtanut) hissikuva

ja astetta heilahtaneempi hissikuva, muthei c'maan, Tigerin legendaarinen hissi!

Kiitos meijän rakkaalle KT10MT-luokalle ikimuistosista kolmesta vuodesta liiketalousopistossa ja toinen suuri kiitos kaikille, jotka oli tekemässä eilisestä kivan illan. Ootte ihan parhaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti