maanantai 11. kesäkuuta 2012

UEFA EURO 2012

Mun kesäloma on alkanu tosi mukavasti esimerkiks töiden parissa ja kivojen ihmisten seurassa. Ulkoilma on ollu vielä melkonen pettymys, koska kunnon lämpimii ja aurinkoisii päiviä ei oo vielä näkyny. Niitä ootan tällä hetkellä enemmän kun mitään muuta!

Eilinen oli suuri ja kauan odotettu päivä, olihan sentään Fudiksen EM-kisojen C-lohkon avausottelu ja vastakkain oli Italia ja Espanja. Ei varmaan tuu kenellekään yllätyksenä, että oon Italian kannattaja...Siinä seitsemän aikaan illalla sunnuntai bodailujen jälkeen suunnattiin porukalla Iinalle kattomaan matsia. Peli loppu tosiaan tasapeliin, mut ei ollu kyllä ollu huono matsi. Kiitokset kuuluu ehdottomasti Di Natalelle, joka teki upeen maalin!


FORZA ITALIA!

The boss
Torstaina kootaan taas jonkunlainen kisakatsomo kokoon, koska vastakkain on sillon Italia ja Kroatia. Meillä oli jo eilen tyttöjen kans sellanen diili, et jos Italia voittaa, niin mennään uimaan Silvolan rannalle matsin jälkeen. Eilisen tasapelin takia uinnit jäi vielä väliin, mutta palataan asiaan torstaina uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti