sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus

Nyt sitä taas ollaan back in Vantaa ja takana on mukava Juhannus viikonloppu. Pertunmaalla oli lauantaihin asti tosi aurinkoista ja sen ansiosta saavuttiin himaan astetta ruskeempina, tuli meinaan palvottuu aurinkoo melko paljon.

Tortaina meijän ajomatka kesti vähän yli 4 tuntia, koska liikenteessä oli pari muutakin autoilijaa. Jumituttiin ruuhkaan pari kertaa niin pahasti, et oltais voitu oikeestaan kävellä auton kanssa samassa tahdissa. Matka oli kuitenkin älyttömän hauska, juotiin Emmin ja Viivin kans parit siiderit ja mun Juhannus aiheinen CD-levy oli melko osuva! Soittolistaan piti kuitenkin saada välillä vähän jotain muutakin, joten dupstepit hakkas niin kovalla, et ohiajajat tais ilmeistä päätellen olla ihan messissä myös!


Etupenkki

Joonaksen cool lippis

Seuraavana aamuna sen jälkeen kun oltiin nukuttu pitkät yöunet, niin lähettiin käymään "kylillä" kaupassa, hakemassa juomavettä ja rannalla. Hengailtiin siel rannalla vähän aikaa, jonka jälkeen lähettiin takas mökille jatkamaan auringon ottamista. Meijän mökillä on tosi kiva piha, mis on paljon tilaa, joten siihen mahtuu hyvin isommankin viltin kanssa. En oo pitkään aikaan ottanu aurinkoo noin kauan, lahnattiin siinä varmaan ainakin 4 tuntii.
Perjantaina eli aattoiltana syötiin hyvin, jatkettiin vielä vähän auringon palvomista, saunottiin ja muuten vaan hengailtiin. Sauna on mun mielestä yks parhaista asioista, mitä Suomessa on. Sitä mulle varmasti tulee ikävä, jos joskus tästä valmistumisen jälkeen päättääkin lähtee maailmalle. Onneks sauna on kuitenkin jo melko kansainvälisesti tunnettu ja niitä löytyy myös ulkomailta.Emmuska ja takana mökkisauna

Martinia saunan jälkeen oli aika hyvä yhdistelmä!


Lauantaina myös mä uskaltauduin käymään uimassa. Kävin jo perjantaina pikasesti pulahtamassa meijän mökin lammessa, jonka vesi ei oikeestaan koskaan oo erityisen kylmää. Pertumaan kylällä sijaitsevan rannan vesi on kuitenkin vähän kylmempää, joten se oli saavutus multa uskaltautuu uimaan siellä. Nykyään oon meinaan melkonen vilukissa, jos niin voi sanoo...Nähtiin siellä joku vähän vanhempi naishenkilö, joka rupes vesijuoksemaan sen rannan laitureiden välillä. Itelläni ei olis pokkaa, koska pelkäisin varmaan koko ajan, et joku kala puraisis mua jalasta. Tottakai myös se vesi on mulle liian kylmää, en pystyis olee sen pinnan alla niin kauaa. Tää sankari juoksi siinä ainakin puol tuntia, ihan hatun nostamisen arvonen suoritus!


Let's go to the beachPyry lentää...

Kokonaisuudessaan tykkäsin taas kerran viettää mökkijuhannusta. Oli tosi kiva nollaa päätä arkisista asioista ja ottaa rennosti landella, koska siellä tulee käytyy melko harvoin. Nyt kuitenki mun mökkikiintiö on taas vähäks aikaa täytetty...tää kolme päivää oli ihan sopiva aika. Toivottavasti muillakin oli letkee Jussi ja vielä haluun sanoo erityiskiitokset Emmille siitä, että se lähti mukaan! KIITOS! Huomenna taas avoimin mielin salille, alennusmyynteihin ja iltavuoroon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti