keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

huomenna

Huomenna olis viimein aika nostaa kytkintä ja suunnata Juhannuksen viettoon kohti kesämökkii ja Pertunmaata. Juhannus on mun mielestä yks kesän kohokohista ja oon viettäny sitä jokaikinen vuos meijän perheen ja tuttujen kans mökkeilyn parissa. Tähän Juhannukseen saan kuitenkin mukaan uuden ihanan asian, sillä mun paraskaveri Emmi lähtee meijän mukaan. Ollaan puhuttu tästä Emmin kans ties kuinka kauan ja nyt viimein saadaan tää suunnitelma toteutettua. Huomisiltana siinä joskus kuuden jälkeen nää tytöt lähtee vallottamaan Pertumaata ja viettämään upeeta ja ikimuistosta Jussia, toivotaan et sää olis myös hyvä. Tällä hetkellä aurinkoo lupaillaan, jes!


Mökkikesä 2011

Tänään selailin myös äkkilähtöjä ympäri nettii, pääosin kuitenkin kattelin niitä rantapallo.fi sivustolta, se on musta jotenkin selkee ja kiva. Tää vaan alkaa tuntuu vähän ittensä kiduttamiselta, koska suurin huolenaihe on se, että multa puuttuu matkaseura. Monien kavereiden kans aina puhutaan, et kuinka kiva olis lähtee, mut yleensä loppujen lopuks se jää vaan haaveilun puolelle. Ikävä fakta on se, et matkustaminen ei oo mitään halpaa huvia. Miksei ulkomaille vois päästä vaan sormia napsauttamalla?
 Nyt tällä hetkellä tekisin mitä vaan sen eteen, et pääsisin vaikka viikon matkalle pois Suomesta. Onneks kuitenkin tässä on just edessä oletettavasti ihan huippu Juhannus, sen jälkeen voi taas alkaa haaveilemaan! Sairastan selvästi kroonista matkakuumetta, josta ei varmaan voi parantuu koskaan. Oon sitä mieltä, et jos nälkä kasvaa syödessä, niin myös matkakuume nousee sitä korkeemmaks mitä enemmän matkustelee..

Ihan parasta Juhannusta kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti