maanantai 18. tammikuuta 2016

Tyttöpäivä

Eilen vietettiin Emmin kans pitkästä aikaa tyttöpäivää ja tällä kertaa vaihtelun vuoksi mä matkustin vuorostani Espooseen. Sillon aikoinaan kun molemmat meistä asusteli vielä porukoilla, niin tehtiin tosi usein yhteisiä shoppailureissuja esimerkiks Selloon tai sit ihan vaan stadiin. Sillon shoppailun kohteena oli millon mitkäkin joulu- tai synttärilahjat ja omat vaatteet, mut eilen hypisteltiin jo vauvojen vaatteita. Kuten jo ehkä arvata saattaa, niin Emmistä on tulossa meijän lapsen kummitäti sitten kesällä kun tämä pieni maailmaan saapuu. Ollaan Emmin kans oltu kavereita jo iät ja ajat ja ollaan luvattu toisillemme kaikki kaason ja kummin pestit jo alle kouluikäsinä. Musta on niin ihanaa, kun on tollasia Emmin kaltaisia ystäviä, joiden kanssa tulee aina olemaan läheisissä väleissä. Sillon junnuina kaikki ehkä aavisteli, et Emmi olis meistä ensimmäisenä hankkimassa lapsia ja menossa naimisiin. Jotain ihmeen kummaa kuitenkin tapahtui ja totuus olikin vähän erilainen. Emmistä tulee kyllä vielä joskus maailman paras äiti, sitten kun se aika koittaa. <3

Olin Espoossa joskus vähän puolen päivän jälkeen, kävin myymässä mun ja Robertin Cheeckin keikkaliput eteenpäin ja kävelin ihanassa talvimaisemassa Emmin kotiovelle. Hetken mä siellä venailin töistä pääsevää Emmiä ja sitten otettiin suunnaksi Iso Omena. En ees muista millon viimeksi olin käyny siellä, muistaakseni kuitenkin joskus just Emmin kanssa.

Välillä musta tuntuu, et shoppailen jo nyt ihan liikaa vaatteita meijän vauvalle, vaikka ei tosiaan siis vielä tiedetä sen sukupuolta. Kaupoista saa kuitenkin niin ihania kaikkia molemmille sopivia potkupukuja ja haalareita, et en oo voinut vastustaa kiusausta. Ihanaa kun myöhemmin keväällä pääsee sit sisustamaan vauvanurkkaa meijän makkariin. En malta odottaa. :)

Lunch @ Chicos

En ehkä kestä <3__<3

Tän tyyppisiä päiviä tullaan varmaan jatkossakin harrastamaan nyt tässä kevään aikana. Ainakin nyt ensin tulee mieleen huhtikuun loppu, kun mennään kuuntelee meijän molempien lapsuuden idolia Antti Tuiskua Hartwalille. Ostettiin liput sunnuntain lisäkeikalle noin pari viikkoo sitten. Eiköhän me kuitenkin vietetä taas ensin Helsinki päivää ja käydä jossain vielä syömässä ennen sitä keikkaa. Ihanaa kun nyt tässä lähitulevaisuudessa on paljon kaikkee kivaa tekemistä, niin aika kuluu tosi mukavasti ja ennen kun huomataankaan, niin kylmä talvi on jo ohi.

Kiitokset vielä mun rakkaalle Emmille ihanasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti