perjantai 8. tammikuuta 2016

Irtiotto arjesta

Heips ja oikein ihanaa uutta vuotta kaikille! Toivottavasti teidän vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin ja vietitte mahtavat vuodenvaihteen juhlat joulukuun vikana päivänä. Me toivotettiin uusi vuosi tervetulleeksi Tikkurilassa Millan & Peten luona tai itseasiassa just H-hetkellä eli puolilta öin oltiin jo kotosalla. :D Oli aika siistiä päästä kattomaan raketteja tosta meijän parvekkeelta, josta on suoraan näkymät Hyvinkään kirjastoaukiolle. Se valojen räiskyminen oli aika upeeta!

Omalta osalta vuosi 2016 tulee tuomaan paljon muutoksia ja uusia tuulia elämään enkä rehellisesti sanoen oo varmaan koskaan oottanu lähitulevaisuutta _näin_ onnellisena ja hyvillä mielin. Tää kevät menee varmasti omalla painollaan töissä ja vapaalla ja sit lähempänä kesää eli joskus toukokuun tienoilla mä jään pois työelämästä ja vastaanotan kaiken sen kauan odotetun uuden ihanan mun elämässä. Jos asiat menee niinkun nyt alustavasti oon suunnitellut, niin toukokuussa olis tarkotus pitää kesälomat ja sen jälkeen koittais sit mun mammaloma. Pieni rakas putkahtaa maailmaan heinäkuussa ja itseasiassa siihenkin on enää sellaset 6kk aikaa. Mihin tää aika oikein menee? Jotkut sanoo, että odottajan aika on pitkä, mut itestäni ei ainakaan oo tuntunu siltä. Kaikki aikanaan ja omalla painollaan, niinhän se menee. :)

Nyt kaiken tän hehkutuksen jälkeen voisin kertoo siitä, mistä mun piti alunperinkin kirjottaa. Viime viikolla mulle tuli vähän turhautunu olo, koska me ei oltu pitkään aikaan tehty mitään erikoista ja arjesta poikkeavaa Robertin kans yhdessä. Mä tosin tykkään myös arkisista tekemisistä, kuten yhteisistä kauppareissuista, täykkäri -maratoneista ja ruoan laitosta, mut välillä sitä kaipaa jotain vähän erikoisempaa arjen keskellä. Tästä syystä päätettiin räväyttää ja mentiin yheks yöks Sokos Hotel Flamingoon. Illalla käytiin lillumassa span puolella, syömässä kunnon mätöt Amarillossa ja sit loppuilta loikoiltiin sängyllä, mussutettiin irtokarkkeja ja katottiin U20 Suomi-Venäjä finaalia. Oli kyllä jännä matsi pakko sanoa! Aamulla heräiltiin aamupalalle ja käytiin vielä hetki rentoutumassa altaissa. Ennen kotiin lähtöä kävästiin hakemassa mulle uusia sopivia vaatteita Jumbon puolelta, vanhat kun tuppaa suuriosa jo kiristämään masun kohdalta. Tällänen oli meijän visiitti pähkinän kuoressa ja oli muuten oikein ihana sellainen. :)











Älkäähän sitten ihmetelkö, et jos nää kuvat näyttää vähän pitkulaisilta edellisiin nähden. Sain jouluna just uuden puhelimen ja kun kamera unohtui kotiin, niin oli pakko kuvata luurilla. Tuntu niin oudolta vaihtaa omenamaailmasta Androidiin, mut kyl tää tästä pikkuhiljaa alkaa luonnistumaan. Hiljaa hyvä tulee. ;-)

Nyt tää tyttö vois pikkuhiljaa painua unten maille ja valmistautuu henkisesti/fyysisesti huomiseen työpäivään. 8 hours here I come! Hyvät yöt kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti