sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tuparit

Eilen tuli taas tehtyä overnight reissu Vantaalle, koska Viivi ja Nasse oli vihdoinkin saanu niiden kämpän kuntoon ja sen kunniaks vähän juhlistettiin. Paikalla oli aika paljon tuttuja ja muutenkin ilta oli ihan huippu! Eilen tuli myös pitkästä aikaa korkattuu ja nyt on olokin sen mukanen...onneks kova krapula ei oo ainakaan vielä muhun iskeny ja Robert tuntuu kans olevan ihan kunnossa. Nykyään aina jos vähänkin oon maistissa, niin tajuun juoda vettä ja oikeesti kunnolla. Se pelastaa tän seuraavan päivän ihan kympillä. :) Aamulla ennen kotiin lähtöö kevennettiin nukkuvan ja darrasen Viivin krapulapäivää ja siivottiin kaikki eiliset sotkut. Oli varmasti paljon mukavampi aamulla herätä, kun ei takaraivossa kummittele heti ensimmäisenä et pitäis alkaa siivoomaan. Päivän hyvä työ - check!

Tätä sunnuntaita ja itseasiassa naistenpäivää käytiin viettämässä tossa Hyvinkään Amarillossa. Tosi usein tai lähes aina kun käydään ulkona syömässä, niin jotenkin kummasti päädytään tohon naapuriin. Tää mun rakas other half tuppaa olemaan erittäin nirso, mut Rillon mätöt kyllä kelpaa. Mä oon ite tosi moniruokanen ja tässä maailmassa ei varmaan oo mitään ruokaa, jota en vois syödä jos allergioita ei lasketa. Nykyään tosin kasvisruoka maistuu mulle hyvin, joten siks mä sitä suosinkin. Rillon vuohenjuustosalaatti on tosi jees! :P

Jokaisen harakan unelma ;)

Tääkin ihanainen täytti maanantaina 18. Time flies!
söpö
Vieläkin tulee vesikielelle ku ajattelenkin ton makua. Ihan törky hyvää!!
Naamiaiset?

Anna & Viivi
Ei naamat vaan Veerat

muru <3
Ehkä mussa sittenkin elää se pieni japanilainen
kun ruokakuvat pitää aina saada joka ravintolassa. :D
FOODPORN.
Taas yks ihanainen lisää <3

Nyt päivä etenee varmaan silleen, et en tee yhtään mitään. Äsken vielä haaveilin iltalenkistä, mut haaveeks se taitaakin jäädä, koska vesisade. Välillä on kivaa vaan olla, siitä se leppoisa sunnuntai on tehty. Ens viikonloppuna sit vähän ylläri synttäreitä meijän Pinjalle, mut niistä en vielä paljasta tännekään yhtään mitään. Lauantaita odotellessa ei voi muuta sanoa, hyvää uutta viikkoo kaikille! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti