maanantai 23. helmikuuta 2015

Weekend

Viikonloppu oli ja meni ja tällä kertaa vähän spesiaalimmissa merkeissä. Oltiin Robertin kans ostettu Winter Wonderlandiin liput perjantaille ja mentiin sinne fiilistelee. Mun mielestä tää festari oli ihan OK, mut ei ehkä maailman parhaiten järjestetty. Okei anteeksi saadaan jo sillä, et alkuperänen paikka piti olla Messukeskus mut sit viime hetkellä Kaapelitehdas astu kuvioihin. Hyvää fiilistä kuitenki riitti ja Gareth Emery ja Noisecontrollers veti hyvät setit! Harmittaa vaan ehkä vähän se, et missattiin kokonaan Psyko Punkz, koska ei päästy vaihtaa lavaa kesken artistin. Turvamiehet piti huolen siitä, ettei sinne pienemmälle lavalle kertyny liikaa porukkaa. Ehkä turvallisuus syistä riippuen mut harmittaa silti. Onneks Garethin veto samaan aikaan toisella puolella oli kuitenkin tosi jees!

Getting ready for the party :p

<3

 'Perjantain festarit eteni sen verran rauhallisissa merkeissä, et lauantaina kun heräsin, niin mulla oli edelleen kauhee menofiilis päällä. Tästä johtuen hyppäsin junaan kohti Malminkartanoo ja Miikan 22v synttäreitä. Oli ihan huippuu nähä kaikkia pitkästä aikaa, kun nykyään tulee nähtyy ei-niin-useesti kun asun täällä vähän pidemmällä. Hengailtiin koko ilta Miikalla ja joskus puolen yön jälkeen näin vielä Caroo ennen kun Robert haki mut takasin Hyvinkäälle.


Chin Chin!

Aura <3

Sunnuntaina hengailtiin oikeestaan koko päivä Robertin vanhemmilla, kun ollaan täällä vielä tänään koiravahdissa. Illalla kävin vetämässä ihan huiput BodyPumpit ja nyt hapottaa lihaksia oikein sopivasti. ;P Tässä vähän sunnuntain fiiliksiä.

Keskittynyt XD

Aatupaatu <3Nyt tänään alkaneelta viikolta ootan paljon hyviä treenejä ja muutenkin kaikkee kivaa hyvässä seurassa. Meillä olis tarkotuksena mennä Kinomaan tsekkaa Fifty shades of Grey Suvin kans ja sit viikonloppuna varmaan taas jotain erikoisempaa. Mulla ja Ropsulla tulee puol vuotta täyteen, miten tää aika menee niin hullun nopeesti?

Ihanaa uutta viikkoo kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti