tiistai 17. maaliskuuta 2015

PA PA PARTY

Viime lauantaina oli vihdoinkin se päivä, kun juhlittiin meijän Pikku-Pinjan 18-vuotis synttäreitä ja järjestettiin sille ylläri kemut. Juhlapaikka pysy salassa kyseiseen päivään asti, mutta vähän ennen satamaan lähtöö Pinjalle selvis, et laivalle oltiin menossa. Me liityttiin Robertin kans muun seurueen (Pietan, Juuson, Pinjan, Miguelin, Viivin & Joonaksen) seuraan Länsiterminaalissa, josta sitten hypättiin Baltic Queenin kyytiin. Alkuun käytiin yhillä Starlight -baarissa, jonka jälkeen taxfreen kautta pystytettiin hyttibileet. Otettiin safkat mukaan jo kotipäästä ja nautiskeltiin niitä muutama tunti ennen kymppi kannen yökerhon avautumista. Kieltämättä tuntu tosi oudolta nähä Pinja drinkki kädessä reivaamassa siellä tanssilattialla, mut ihanaa kun nyt sekin on täysikänen. Enää Pyry jäljellä, mut siihen onkin vielä pari vuotta aikaa.

Ennen laivalle lähtöö mun aamu alkoi perinteisesti BodyCombatilla, jonka jälkeen alotin raivolaittautumisen mun ihanassa prinsessa kodissa. Koska mulla ei koskaan mee kauaa meikkaamiseen, niin meille jäi vielä aikaa käydä ulkona syömässä ennen satamaan lähtöö. Käytiin tällä kertaa kokeilemassa Pancho Villa, joka on siis tossa kauppakeskus Willassa. Se oli musta tosi jees, hintalaatusuhde ihan kymppi. Satamaan lähettiin hyvissä ajoin ja matkalla korkattiin vielä vähän skumppaa. Ihan mahtava päivä kokonaisuudessaan! :-)

Hmmm...


:P 
party time!!!


Sienipiirakkaa, viininlehtikääryleitä ja juustoa. NAM!

Seuraavana päivänä oli tosi väsyny olo ja siks otettiinkin parin tunnin päikkärit hytissä. Ilta ei onneks menny valvomiseks sekään, koska väsymys iski päälle. On noi laivareissut kyllä usein aina melko rankkoja. :P Kiitos kaikille ihanille kivasta reissusta ja onnee vielä Pinjalle! Huomenna olis sit tarkotus juhlia vielä Suvin siskon Satun täysi-ikäisyyttä, tästä tää kevään synttärikausi alkaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti