sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ombord

Perjantaina lähettiin risteilemään Suomenlahdelle ja yllättäen meijän tyttöjen reissuun tulikin pari muuttujaa. Alkuperäsenä tarkotuksena oli lähtee ihan kolmistaan Auran ja Katjan kanssa, mut sit saatiin Roman mukaan kuvioihin. Etukäteen varotettiin mahdollisesta hermoromahduksesta kun lähtee kolmen akan kanssa liikenteeseen, mut hyvinhän tuo näytti viihtyvän.

Laiva lähti Länsiterminaalista klo 18:30 ja suunnistettiin suoraa tietää meijän hyttiin, jossa hengailtiin alkuun tovi ennen kun mentiin piipahtaa tax freehen. Hetken mietinnän jälkeen päätettiin mennä Buffaan syömään, käytiin siis varaamassa pöytä myöhempään kattaukseen.

A-hytti, ikkuna ja 9 kansi. Kelpaa!

Safkaamisen jälkeen fiilis alko olla jo aika huipussaan. Hengailtiin meijän hytissä ja oltiin myös välillä yläkerran discossa. Siellä ei soinu erityisen hyvä musiikki tällä kertaa, joten tää risteily oli enemmän "hengataan hytissä" -painotteinen. Hauskaa oli anyway!


Yöunet jäi noin 45 minuuttiin, mut aamulla tuli esimerkiks käytyy laivan spa-osastolla uimassa ja tottakai myös Tallinnassa. Onneks sain Katjan revittyy mun mukaan. Maissaoleminen jäi vähän lyhyeen, koska koukattiin Rimin kautta superalkoon ja sit takas laivaan. Energiat ei tällä kertaa riittäny pidemmälle, mut pisteet siitä että sinne asti päästiin.

Oli huippuhauskaa. Näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti