perjantai 20. joulukuuta 2013

Christmas is coming!

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia ja fiiliksetkin alkaa nousta siihen suuntaan. Tällä kertaa eniten joulussa odotan sitä, että saa vaan olla ja hengailla perheen ja lähipiirin kesken. Tänä vuonna porukoiden luona Louhelassa voi olla vähän sutinaa, kun katotaan monta kertaa niiden uus kissapentu saa esimerkiks joulukuusen kaadettua. ;-) Meijän joulupoppoo koostuu tietenkin meijän 7-henkisestä perheestä ja paikalle tulee myös meidän rakas Ukki ja sitten siskojen poikaystävät. Kivaa päästä viettämään aattoa isolla porukalla ja ihan mahtavaa, et nyt on oikeesti tilaa, kun mä vihdoin siirsin tavarani Martsariin.

Viime vuonna tulin just ennen Joulua takasin kotiin ekalta työharjottelulta Tallinnasta. Tallinna on niin ihana kaupunki joulunaikaan, joten ihan sääli, että tänä vuonna en nyt ehdikkään käydä siellä ennen aattoa. Sain kuitenkin töistä lahjakortin ja varattiin ens viikon perjantaille (27.12.) Europan risteily Katjan & Auran kanssa, joten sillon kuitenkin pääsee siellä käymään. Seuraavan kerran matka Suomenlahden yli käy tammikuun puolessa välissä, koska mulla on eka koulutus uuteen järjestelmään samassa toimistossa, jossa työskentelin koko viime kevään ja kesän. Nelipäivästä reissua siis tiedossa ja yöpyminen legendaarisessa Ülemiste-hotellissa. I just can't wait!







Sain jo vähän aikaa sitten lähes kaikki lahjat pakettiin, mutta vielä on vähän osteltavaa. Tykkään niin paljon antaa lahjoja ja niiden paketoiminen on ihan parasta. Nyt kun oon vähän kipeenä, niin tänä viikonloppuna olis tarkotus ottaa rennosti kotosalla ja juoda paljon glögiä ja kuunnella joulumusiikkia. Sunnuntaina olis kiva käydä vaikka joulukadulla ja maanantaina sitten viimenen työpäivä, joka loppuu jo kello 14:00. Loppuun vielä pari kuvaa Joulusta 2011.

Ihanaa ja rauhallista Joulun odotusta kaikille!
 




Hou-Hou!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti