perjantai 24. elokuuta 2012

Taiteet

Eilinen taiteiden yö ei sattuneista syistä mennykkään ihan just niinkun suunniteltiin. Aloteltiin meijän kierros Uudenmaankadun Kokomo Tiki barista, joka on mun mielestä ihan huippu mesta. Sieltä saa niin ihania drinkkejä ja ihan sopu hintaan, eikä paikassakaan mitään valittamista. Käytiin juomassa tiki-drinkit Millan ja Nooran kans, jonka jälkeen pikkuhiljaa siirryttiin kohti Cubaa. Nähtiin Cuban edustalla Leyla, Henna, Katrin ja Karina, jotka kans liitty seuraan.

Cuban ovilla koettiin suuri pettymys. Tajuttiin vasta siellä, et meijän kenenkään ikä ei riitä pääsemään sisään. Tän ei-niin-kivan yllärin jälkeen oltiin kaikki vähän kujalla siitä, et minne me nyt voitais mennä. Ulkona kylmässä hengaaminen ei oikein napannu, joten jonnekin sisälle oli päästävä.

Mietittiin aluks käydä Baarikärpäsessä, mut illan päätarkotushan oli kuitenkin lattarimusiikki ja tanssilattian valtaaminen, joten päädyttiin Havannaan. Kukaan meistä ei ollu aikasemmin käyny siellä, mut mä olin kuitenkin aikasemmin kuullu siitä positiivista juttua. Kun oltiin sen ovilla, niin loppujen lopuks se poke sai puhuttuu meijät sisään. Juotiin siellä drinkit ja sit viimein päästiin fiilistelee lattarimusaa tanssilattialle. Mikä parasta, saatiin olla ihan keskenään, koska siellä ei juuri muita asiakkaita ollu. Johtunee varmaan päivästä, viikonloppusin uskosin siellä olevan enemmän jengii.
 
 
KOKOMO


Tätä mä kutsuisin taiteeks...


 
 

Milla & Noora


 
 
HAVANNA


tytöt, cuba libree ja vadelma daiquiri
 
 

russian girls ;)

Tän jälkeen vallotettiin Havannan tyhjä tanssilattia ja tanssittiin ilta loppuun asti. Tällä hetkel ei ees väsytä, vaikka yöunet jäi TAAS vähän vähemmälle. Kiitos kaikille ihanasta illasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti