torstai 9. elokuuta 2012

My girls

Eilen pitkästä aikaa oltiin melkein koko tyttöporukalla koolla mun luona. Syksysin ja talvisin hengaillaan meillä porukalla paljon enemmän kun kesällä, varmaan jo senkin takii et aina joku on jossain menossa, niinkun eilenkin oli. Onneks meitä oli kuitenkin semi paljon paikalla.

Ekana paikalle saapu Milla, koska oltiin sovittu, et mennään jonnekin terdelle istuu jo aikasemmin päivällä. Päädyttiin Martsarin uudella ostarilla sijaitsevaan Jyväseen siidereille, vaikka terassilla istuminen tais jäädä vaan haaveeks, koska ulkona oli vähän ilkee ilma. Hyvä et Jyväsen sisätilat on kans ihan jees, joten sisälle jääminen ei haitannu meitä yhtään.


kylmää ja kuivaa omppusiiderii


Jyväsestä lähettiin S-marketin kautta meille, jossa alotin sit jo vähän kokkailee ja valmistelee paikkoja iltaa varten. Laitoin meijän keittiöön kivan kattauksen ja ehottomasti kun musta on kyse, niin servetit oli vaaleenpunasia. Kukaan ei varmaan koskaan oo huomannu, et kaikki pinkin sävyt kuuluu mun lempiväreihin...


master chef palveluksessanne

chicken pastaa tulossa


Loput tytöistä saapu paikalle pitkin iltaa viidestä eteenpäin. Leivoin jo aamulla jälkkäriks suklaabrownieseja, jotka kuulema maistu jopa ihan hyviltä. Ite en hirveesti tykkää niistä, mut ihan syötäviä ne oli, vaikka ite sanonkin. Mun mielestä on kiva kutsuu kavereita syömään ja hengailla isolla porukalla täällä, varsinkin sillon, kun saa olla ihan rauhassa. Meillä on niin iso perhe, et tällasia on välillä melkein mahdoton toteuttaa, mut tällä kertaa se sopi aikatauluun paremmin kun hyvin.


Caro, Hanna, Sonja, Milla ja Mimmin kädet

ladiessss

Eilinen oli oikeesti tosi mukava ilta. Oli niin ihanaa nähä kaikkia, koska tän kesän aikana ollaan oltu melko etäisiä, etenkin meijän kouluporukan kanssa. Tuntuu et aina joku on jossain reissussa, mut niinhän se menee ku matkailualalla ollaan. Yhteistä aikaa kuitenkin löytyy varmasti syksyllä tuplasti enemmän ja se on asia, mitä ootan tosi paljon. Meijän koulu alkaa 2 viikon päästä, eikä se haittaa yhtään, koska sillon taas nään joka päivä mun "helmityttöjä". Nyt kuitekin olis vielä tarkotus nauttii viimesistä lomapäivistä miettimättä kouluu sen suuremmin ja se ei oo ongelma mulle.


Maanantain shoppailureissun hankinta Spiritistä.




Grazie della bella serata a tutti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti