keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Maya

Vietettiin tänään Sinin synttäreitä part 1 ja käytiin Mayassa syömässä. Ei alunperin oltu Auran kans kerrottu Sinille et minne ollaan menossa, oltiin vaan puhuttu syömisestä jossain kivassa ravintolassa. Lähettiin siinä seittemän pintaan junalla Helsinkiin ja käveltiin sit Mikonkadulle meijän valitsemaan ravintolaan. Heti alkuun saatiin kuulla, et Sini oli käyny siellä jo aiemmin, mut oli kuulemma tykänny, joten se ei haitannu yhtään. Saatiin oikeestaan heti pöytä, vaik aluks vähän pelotti, et ei mahuttais sisään, koska terassilla näytti olevan melkonen tungos.


my girls
Alkuun tilattiin juomat, jonka jälkeen pitkän mietinnän jälkeen päädyttiin kaikki ottamaan salaatit. Ite otin sellasen hedelmäisen juustosalaatin, Sini turvautu tuttuun ja turvalliseen kanaan ja Aura tapansa mukasesti kasvissyöjänä söi vegesalaatin. En pitäny tota paikkaa mitenkään erityisen kalliina, varsinkaan kun laatu ja palvelu oli tosi hyvää. Paikkakin oli miellyttävä, joten voisin varmasti mennä uudestaankin.

Ilonen synttärisankari
caipirinhameijän safkatSyötiin ja istuskeltiin kaikes rauhassa pari tuntii, jonka jälkeen käytiin viel kiertelemässä kauppoja. Vähän ajan päästä päädyttiin kuitenkin takas Vantaalle, jossa sit hengailtiin puistonpenkillä ja jutskailtiin. Oon tosi onnellinen siitä, et ollaan nyt kaikki kolme taas koolla. En tiiä oikeesti mitä tekisin tai minne joutuisin ilman näitä tyttöjä, Aura ja Sini on mulle tosi tärkeitä! Ihanaa vihdoinkin päästä juhlimaan torstaina Sinin virallisia 18v synttäreitä. I can't wait!
Tänä iltana vielä sen jälkeen kun tulin kotiin, niin sovittelin mun uutta toppia, jonka Aura toi mulle Italiasta. Siinä samassa tuli myös varattua yks päiväristeily Tallinnaan ens tiistaiks. Me lähetään mun kaverin Mimmin kans tälläselle pienelle ja spontaanille matkalle, koska kumpikaan meistä ei oo nyt lähössä tänä kesänä enää minnekään pidemmälle. Just tälläset spontaanit ja hatusta vedetyt ideat on mun makuun, meille tulee varmasti mielenkiintonen päivä yhessä siellä Suomenlahden toisella puolen. ;)


Kiitos Aura paidasta!

Huomenna kiirettä pitää treenaillessa, Sinin synttäreiden valmisteluissa ja Myyrmannin La Chicassa. Meen sinne vähän hoitoihin ja sit ottamaan vielä yhet korvikset. Huomisesta tulee kans varmasti miellyttävä ja torstai on taas yhtä päivää lähempänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti