torstai 17. toukokuuta 2012

Yöuinnit

Hyvää Helatorstaita ja sen kunniaks mahdollista lomaa kaikille!
Eilen ihan näin loman kunniaks vietettiin naisteniltaa Auran ja Nooran kans. Mä loihdin illan menuks pientä suolasta ja maistettiin vanilja-manteli siideriä, joka oli oikeestikkin ihan hyvää. Siinä me sit istuskeltiin meijän keittiössä ja muisteltiin menneitä ja kaikkee muuta kivaa. Sit yhtäkkii saatiin Nooran kans kuningasajatus, et lähetään heittää talviturkit Silvolan lammelle. Tässä vaiheessa Aura lähti kotiin ja me suunnistettiin kohti Silvolaa Kaivokselan mäkkärin kautta, jossa käytiin juomassa pirtelöt ja ootettiin, et vesisade hellittäis ees vähäsen.



tomaattipestopasteijoita







Sit se sade tosiaan loppui ja soitin mun pikkusiskolle ja kysyin reittiohjeet Silvolaan. Lopulta päästiin perille ja hetken miettimisen jälkeen päädyttiin uimaan. Meijän jalat uppos välillä polvii myöten siihen hiekkaan, joka ei ollu kovin kiva juttu, mut onneks se ei uimista kuitenkaan estänyt. Siinä sitten heitettiin hyvästit talviturkeille toukokuun 19. päivänä ja vesi oli yllättävän lämmintä.


Miami beach









Eilen oli ihan superhauska päivä, ilta ja myös yö. Silti mun fiilikset on tällä hetkellä vähän sekaiset ja todella haikeet, koska mun kaveri, tai vois sanoa jo et sielunsisko, lähtee huomenna Italiaan työharjoitteluun melkeen 2 kuukaudeks. Puhun siis just Aurasta, jota muutenkin nään melko harvoin Auran opiskelupaikan etäisyyden vuoksi. Melkeen itku pääsee, mutta nyt joudun ite kokemaan tän saman 7 viikon tuskan, koska olinhan mäkin Firenzessä yhtä kauan. Hyvää matkaa kuitenkin mun rakkaalle Auralle, toivottavasti kaikki menee hyvin!! <3
Buon viaggio, ti voglio bene :)


Aura ja riparikesä 2009



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti