perjantai 11. toukokuuta 2012

Kesä tulee!

Eilen koin ison ahaa-elämyksen siitä, et kesä on jo ihan kohta täällä. Aurinko paisto, oli melko lämmintä ja istuttiin Nooran kans Espalla ja syötiin jäätelöö. Siellä oli myös oikeesti aika paljon turisteja, joka lisäs mun kesäfiilistä ihan älyttömästi. Kesällä on niin ihanaa, kun kuulee ihmisten puhuvan vieraita kieliä ja monet kerääntyy just puistoihin päiväkahville. Tuntuu et ihmiset olis muutenkin onnellisempia ja avoimempia kun talvella.

Huomaan ite itessäni paljon muutoksia aina näin kesän alkaessa. Törkeetä siitepölyallergiaa lukuunottamatta oon paljon pirteempi ja jaksan herätä jokaisena aamuna tosi reippaasti, vaikka tosin aikasin herääminen ei oo koskaan ollu mulle mikään ongelma. Jotenkin tuntuu, et kesällä kaikki on paremmin ja uskon siihen yhtenä syynä olevan jo ihan pelkkä auringonpaiste ja lämmin ilma. Lisäks tietenkin parin kuukauden loma koulusta tekee ihan hyvää, koska kaksoistutkinto ei aina ole kovin rentoo ja helppoo. Kaikesta kuitenkin on aina selvitty ja nyt lähestyvä kesäloma vois olla ihan hyvä motivaation lähde, vaikka kiinnostuskiikareilla vois joskus ollakin käyttöä...onneks on kuitenkin viikonloppuja, joiden aikana voi tehä jotain mistä tykkää vielä tässä ennen pitkää kesälomaa.
Eilen käytiin myös Hennan, Nadinen ja Leylan kans Forumissa ja Kampissa, koska siellä oli joku sellanen "Kauppojen yö" -tapahtuma. Kierreltiin kauppoja, keräiltiin ilmaisnäytteitä ja shoppailtiin. Tollasia iltoja pitäs mun mielestä ehottomasti olla enemmän, koska inhoon Suomessa ylipaljon sitä, et normaalisti ostoskeskukset ja monet ravintolat sulkee ovensa jo yheksältä illalla. Eilen oli kuitenkin erityinen ja tavallisesta poikkeava ilta, koska Forum ja Kamppi meni kiinni vasta puolenyön aikaan. Olis tosi hienoo, et jos vaikka yhtenä iltana viikossa tai edes kerran kuukaudessa ois tollanen ilta. Uskoisin, et se vois kerää tosi paljon suosioo myös jatkossakin!

Nyt tää juuri äsken syksyn ylppäreihin ilmottaunut Veera valmistautuu viikonloppuun ja huomiseen työpäivään Bodycompatin merkeissä, kuten yleensä perjantaisin. Suuntana siis Ladyline, joten
hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti