maanantai 2. toukokuuta 2016

Parvekeremppaa!

Nyt se kevät ilmeisesti vihdoin ja viimein saapui tänne meidän iloksi ja nyt oikeesti toivotaan, että takatalvet olis jo lusittu ja hyvä sää jatkuis koko kevään ja kesän yli. Näin toukokuun alun kunniaksi oon alkanut pikkuhiljaa sisustaa meijän parveketta, joka on ollut muutosta lähtien tyhjillään. Päätin jo sillon viime vuoden syyskuussa kun muutettiin, et parvekkeen kerkee laittaa kuntoon myöhemminkin, joten ei sit käytetty sen sisustamiseen sen enempää rahaa ja aikaa siinä vaiheessa. Nyt kuitenkin kesän lähestyessä musta on ollut tosi kiva, kun ollaan saatu sinne vähän elon merkkejä ja tavaraa täytteeksi. Oli se niin karu tyhjillään. Kesällä parveke on ehdottomasti yks mun lempihuoneista etenkin tää meidän, koska se on niin tilava. Asuntoon saa samantien pikkusen neliöitä lisää ja mikä parasta, kissat pääsee myös nauttimaan ulkoilmasta ja tutkimaan maailman menoa lasien takaa. :)

Tällä hetkellä meidän partsilta löytyy jo polyrottinkinen pöytäryhmä, kissojen kiipeilypuu ja muutama somiste pöydän päältä. Pöytäryhmä saatiin käytettynä Robertin vanhemmilta ja olin ihan älyttömän kiitollinen siitä, koska noi kalusteet tuppaa maksamaan uutena kaupassa monta sataa. Tässä kun kevään aikana on tullut hamstrattua kaikkea tarvittavaa tulevalle perheenlisälle, niin rehellisesti sanottuna ei olis kyllä kukkaro revennyt upouusiin kalusteisiin. Täydellinen kissapuu löyty Puuilosta ja nyt tuolta puuttuu oikeestaan enää vaan kukat ja mahdollisesti jotain pientä somistetta yhelle tyhjälle seinälle. Meijän partsille porottaa aurinko läpi vuorokauden, joten mä pahoin pelkään, et sorrun ostamaan tekokukkia aitojen sijasta. Tekokukat ei vaadi hoitoa eikä ne kuole kuumuuteen, joten siks ne vois olla ihan mukiin menevä vaihtoehto. Nää on tosin vielä kaupassa, koska en oo löytänyt oikein mitään sopivia. Onneks tässä on nyt aikaa, kun lomatkin jo häämöttää ihan nurkan takana.

Leijonakuningatar Jylhäkalliolla
Möllikin näköjään löytänyt mieluisen paikan...

Vastaus siihen mitä muuta kun arkeen kuuluu on aika simppeli, sillä ei oikeestaan mitään erikoista. :D Eilen mulla tuli rv 30 täyteen ja nyt olis siis enää vika kymppi selätettävänä ennen kun tavataan meidän pienirakas ensimmäistä kertaa. Jos siis tää pikkukaveri päättää laskettuna aikanaan tähän maailmaan putkahtaa. Olotila mulla on aika tavallinen eikä oo hirveesti mitään vaivojakaan tällä hetkellä. Selkä on ihan ok nyt, vaikka sen kanssa on tässä tullut tapeltua aika pitkä tovi. Poju potkii aktiivisesti, vaikka välillä ne pikkusen hiljaisemmat päivät saa mut jopa huolestumaan ja miettimään onkohan sillä kaikki hyvin. Robert kuitenkin aina mua lohduttelee ja sanoo, et pikkunen varmaan vaan nukkuu just sillä hetkellä kun mitään ei tunnu. Yleensä se onkin näin, koska sitten kun tätä mahaa vähän silittelee ja kevyesti painelee, niin tuntuu taas vahvempia liikkeitä. Pojan liikkeitä on kuitenkin ihan hyvä seurailla tässä vaiheessa kun ollaan jo näin pitkällä. :)

pallomaha 30+1

Nyt mulla olis seuraavat kolme päivää vapaata töistä, jonka jälkeen enää 2 työvuoroa ja sitten alkais vajaa kuukauden mittanen kesäloma. Ootan jo innolla sitä kun pääsee tekemään kaikkia omia juttuja kirppiskansion tekemisestä lenkkeilyyn ja siivoomiseen eikä työt oo tiellä häiritsemässä. Nyt aion nauttia näistä vapaista vielä ennen loppurutistusta ja viimeistellä vaikka tota meijän parveketta. On tää elämä vaan niin ihanaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti