lauantai 21. marraskuuta 2015

Klaanin pikkujoulut

Noin viikko sitten meillä olis siis ne meidän kauan hehkutetut pikkujoulut koko perheen kesken. Lauantaina 14. marraskuuta lähettiin aikasin aamulla Hyvinkäältä Helsinkiin ja treffattiin muu porukka satamassa. Tallinnaan matkustettiin 2,5 tunnissa Eckerö Linella, joka oli itseasiassa mun eka kerta kyseisellä laivalla, vaikka tota väliä on tullu suhattua ihan kiitettävän paljon. Finlandia oli ihan perus paatti ja kiva kun noista kaikista saa nykyään Victoria's secretsin tuoksuja. Paluumatkalla tais pari bodymistiä tarttua mukaan. Pahottelen jo alkuun huonoa kuvan laatua, koska unohdin mun kameran kotiin ja puhelimella mentiin siis koko reissu. Kyllä tolla melkein 3 vuotiaalla ompulla saa ihan jees kuvia, mutta ei todellakaan pimeissä sisätiloissa...

Tallinnassa majotuttiin St. Olav hotellissa vanhankaupungin sydämessä. Kyseinen hotelli kuuluu just näihin Tallinnan historiallisiin hotelleihin ja sen oli näkönenkin. Olihan se hienosti laitettu, mut koska kyseessä on vanha rakennus, niin äänieristys ja ilmastointi ei ollut mitenkään hyvällä mallilla. Tällasilla reissuilla ei oo kyllä tarkotus hirveesti siellä hengailla, niin tähän tarkotukseen oli hyvä hotelli. Meidän osalta tosin tuli aika paljon siellä oltua, koska mennessä ennen meidän illallisvarausta väsytti ihan sikana, joten oli pakko ottaa muutaman tunnin päikkärit ettei ilta menis sit ihan läskiks. Mä oon muutenkin vähän laiska menemään kattoo Tallinnan nähtävyyksiä sun muita, koska kaikki ne on tullu niin monesti sen puolen vuoden oleskelun aikana nähtyä. :)


Aikaa tappamassa Beer Housella ennen hotelliin menoa
Tuntu ehkä vähän väärältä ottaa Beer Housessa fantaa, mutta tällä kertaa näin. ;-)

Meidän huone


Meillä oli kuudelta illalla pöytävaraus Põrguun. Koskaan aikasemmin en siellä ollu käynyt, mutta pakko kyllä sanoo, et ruoat oli ihan mahtavat! Melkein kaikki meistä veti ankkaa ja sitä mäkin otin, koska harvemmin tulee duckia maisteltua. Oli tosi hyvää, vaikka mun makuun annoksen luumukastike oli ehkä vähän liikaa. Hyvää oli anyway.

Mikä ei kuulu joukkoon?
#foodporn
Illallisen jälkeen mentiin istuu pariks tunniks iltaa Piibu Terassille. Tää on mun mielestä varmaan paras niistä elossa olevista shisha baareista, joita mä Tallinnassa tiedän. Kesäsin niillä on auki kattoterassi, jonne menee aina tosi mielellään yhille tai vaikka shishalle. Katuse Kohvik on myös kiva, mut kyllä tän tunnelma ja palvelu vie sen yli.Tän paikan jälkeen mun ja Robertin tie vei takas hotellille ja nukuttiin tyytyväisinä ainakin 10 tuntia. Aamulla herättiin ajoissa aamupalalle ja myöhemmin muukin porukka vetäyty ulos koloistaan ja liitty seuraan. Seuraavasta päivästä mulla ei ookkaan kuvia, mut käytiin shoppaamassa tuliaisia ja syömässä Manna la Roosassa. Laivamatkalla päästiin kuuntelemaan karaokea ja onneks saatiin istumapaikat täydestä laivasta. Tää oli muuten varmaan eka Tallinnan reissu ikinä, kun en kantanu sieltä mukanani yhtään pulloa viiniä. Joskus näin eikä haittaa yhtään, ei ne hintaerot enää niin päätähuimaavia ole. :)

Kiitokset kaikille kivasta reissusta! Näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti