maanantai 2. marraskuuta 2015

Halloween

Hyvää Halloweenia ja vielä parempaa marraskuun alkua kaikille! Tuntuu taas niin hullulta, kun tää aika vaan lentää eteenpäin. Vielä äskenhän oli kesä ja nyt jo marraskuu ja kohta jopa joulu? APUA! Tosi kiva kuitenkin, kun on ollu sen verran erilaisia menoja ja tekemisiä, että se aika ei pelkästään hupene sohvan pohjalla kotosalla. Mulla tosin nää arkivapaat tuppaa menemään kotona siivoillessa ja aamukahvia lipittäessä, mut mikäs siinä, KUHA tykkää! Ei luoja, nää vainkuhajutut on saanu jopa musta otteen...

Menoista puheenollen, menneenä viikonloppuna juhlittiin siis Halloweenia ja pääsin pitkästä aikaa kunnon kekkereihin, joihin emäntä oli oikeesti nähny vaivaa ja jaksanu panostaa. Tän vuoden Halloween emäntänä toimi rakas siskoni Viivi, joka varmaan juhlis kyseistä juhlaa vielä joulunakin. Niin pitkään kun mä muistan, niin Viivi on aina hypettäny Halloweenia ihan kympillä. Muksuna juhlittiin usein meijän lapsuudenkodissa mamin järjestämissä pippaloissa, jotka myöhemmin sit muuttui grillijuhliksi koko taloyhtiön lapsille ja aikuisille. Tää perinne taitaa olla edelleen ylläpidettynä.

Tänä vuonna kun kerrankin mulla sattui olemaan täysin vapaa viikonloppu, niin halusin panostaa näihin juhliin kunnolla. Pari viikkoa ennen tilasin itelleni punanaamiosta superwoman -asun, joka osottautuikin sit vähän vesirajaksi, mut onneks shortsit pelasti tilanteen. Meikkejä mukailin asun väriteemaan ja itseasiassa nää harmaat hiukset ei ollu yhtään hassumpi yhdistelmä. Oli tosi huippua nähä pitkästä aikaa sellasia kavereita ja tuttuja, joiden kanssa ei olla oltu tekemisissä taas vähään aikaan. Puoleen yöhön asti hengailtiin Viivin ja Nassen nurkissa, kunnes päätin lähtee ulkoilemaan pikkusiskon kanssa Dondoon pitkästä aikaa. Dondossa oli aikalailla sama vanha kunnon meno ja meininki sillä erotuksella, et ennen sieltä tunsi jokatoisen bailaajan, mut nyt koko paikka oli täynnä melkein pelkästään Pinjan ikäluokkaa. Niin ne ajat muuttuu, nyt oon samassa jamassa kun mun isosiskot sillon kun itse olin 18v. Se aika taitaa tosiaan lentää. :)

Homeisia muffinsseja ja aivokakkua...naminami..

Amy Winehousen ruumis, supernainen & yks kummitus
Priviet priviet!


Kun yksi Veera ei riitä
littlesis
Dondossa ....
Sellaset kemut tällä kertaa! Harvoin sitä tulee nykyään juhlittua ja sunnuntaina päätin, et vois sitten seuraavan kerran korkkaa kun on jotain aihetta. Mulla ei enää tuu lähettyy ihan huvikseen vaan bailaamaan, ei vaan jotenkin oo huvittanu. Pienet yöunet ja siihen päälle tahmee olo ei oikein oo houkutellu. Nyt marraskuussa ollaan lähdössä koko perhe + poikaystävät Tallinnaan ja myöhemmin on sitten vielä Scooterin keikka Helsingin jäähallilla. Näitä odotan eritoten ja talven tulo ei edes pelota kun on kaikkea kivaa tekemistä. Näillä on hyvä jatkaa eteenpäin, kiitos kaikille mahtikekkereistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti