torstai 10. lokakuuta 2013

Täydellistä

Tänään käytiin Nadinen kans kaupungilla tän mun hurjan duuniputken loppumisen johdosta. Kierreltiin kauppoja keskustassa ja tsekkattiin esimerkiks myös hullujen päivien tarjoukset. Näinä päivinä Stocka on niin täynnä porukkaa, et se meno on kun jossain sirkuksessa tai eläintarhassa. Jengi hamstraa tuotteita älyttömiä määriä ainakin Delin puolella, vaikka oikeesti niissä ei olis alennusta kun parikymmentä senttiä. Riittää vaan et edessä on sellanen kiva keltanen lappu, jossa lukee "tarjous" ja ihmiset on ihan sekasin. Myönnän itekkin välillä sortuvani tähän, mut oikeesti tänään kestin sitä menoo vajaat 20 minuuttia, jonka jälkeen oli pakko poistuu koko rakennuksesta. Yleensä mua ei haittaa tollanen ryysis ollenkaan, mut tänään jotenkin se lähti vähän lapasesta. Johtuu varmaankin siitä, et oli avajaispäivä.

Galna dagar oli ainakin tän päivän osalta pikkunen pettymys, mut osittain syynä oli varmasti se, että en kovin tarkasti jaksanu ees tutkii mitä siellä oli tarjolla. Ostin kuitenkin pari pakettia Clipperin teetä ja Nadine löys ittelleen Nilson shoesilta kengät, joten ei tää ihan turha shoppailureissu ees ollu. Kaikki Clipperin teet on jotain niin taivaallista!
Heti kun saatiin Stockan kreisimenosta tarpeeks, niin lähettiin syömään Kokomoon. Kokomo tuli mulle ekan kerran tutuks Anthony Bourdainin suomijaksosta, jonka jälkeen siel on tullu parikin kertaa käytyä. Viimeks taisin itseasiassa käydä siellä just viime syksynä Nadinen kans syömässä. Tästähän vois melkein tulla perinne!

Valittiin listalta salaatit, koska voin vaikka käsi sydämellä vannoo, et Kokomosta saa Stadin parhaat. Mä otin omani tofulla ja Nadine jättikatkaravuilla. Juotiin siinä samalla lasilliset roseviinii ja jälkkäriks otettiin drinkit, koska ne on myös niin hyviä siellä. Mietittiin Nadinen kans, et joku perjantaina vois lähtee viettää iltaa Kokomoon, koska siellä näytti olevan vaikka mitä kivaa myös ns. ei ruoka-aikaan. Tarjoilija suositteli meille perjantain Wallet friendly -iltoja, josta saa hanajuomia ja viiniä tosi edullisesti. Kuulosti aika hyvältä mun korvaan, varsinkin kun on puhe viinistä. Hahaha.
Kokomosta koukattiin asematunnelin tobacco storen kautta viettää päivän viimesiä tunteja meijän keittiöön. Poltettiin shishaa ja maisteltiin mun ostamia uusia teemakuja. Makuna käytettiin karamellia, joka oli pehmee ja hyvä. Teet oli myös tosi hyviä, kyllä kannatti ostaa.


Jos elämä voi joskus olla täydellistä, niin tänään se oli just sitä. Aamusta iltaan oli tosi hyvät fiilikset ja oli ihanaa viettää laatuaikaa pitkästä aikaa Nadine kaverina. Ihan loistava alku tällä minivapaalle, kiitos Nadinelle seurasta ja ihanasta päivästä! You made my day. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti