tiistai 8. lokakuuta 2013

Morning

Nyt jo 18 päivää selätetty tästä duuniputkesta ja kaks enää jäljellä ennen sitä ansaittua yhtä vapaapäivää. Aika kreisiltä nää mun putket kyllä alkaa jo omaan korvaankin kuulostamaan, mut loppupeleissä ei se niin raskasta ees oo, koska saan tehä erilaisia hommia. Kohta kuitenkin saa relata sen yhen päivän, jollon suunnitelmissa on vaikka mitä kivaa.

Eilen käytiin Suvin kans pitkästä aikaa saunomassa. Menin ensin töistä salille ja cyclingiin, josta tuli niin mahtava olo neljän lepopäivän jälkeen. Viime viikolla halusin ottaa vähän etäisyyttä Ladylinesta, koska olin yksinkertasesti niin puhki. Saunassa sitten tehtiin superkuorinnat ja rasvaukset ja niiden jälkeen hyvänolonfiilis alko lähentelee taas huippulukemia. Tällaset auttaa jaksamaan pitkienkin duuniputkien yli. :)




Viime viikolla mun treenimotivaatio vähän horjui, mutta onneks pikkuhiljaa alan pääsee takas rytmiin. Tää syksy tuppaa olee vähän tällasta ailahtelun aikaa, välillä jaksaa ja välillä ei. Kroppa kuitenkin tykkää, kun osaa sanoa treeneille ei siinä vaiheessa kun uuvuttaa. Väsyneenä treenaaminen on lähinnä tuloksetonta.




Nyt valmistaudun tän putken tokavikaan duunipäivään, joka sattuu olemaan samalla myös yks mun viimesistä vuoroista Hesellä. Söin aamupalana tosi hyvää ruispuuroa, johon laitoin lusikalliset kookosjauhoja, macaa ja raakakaakaota. Lisäsin sekaan myös auringonkukansiemeniä. Kahvinkin sekaan meni raakakaakaota, koska oon niin koukussa siihen tällä hetkellä. Se sopii niin hyvin mateli- tai kauramaidon joukkoon.












Aamu alko siis tosi hyvin ihanalla aamupalalla ja kauneus ja terveys -lehteä selaillessa. Toivottavasti loppupäivä etenis myös yhtä kivasti. Tänään iltapäivällä tiedossa taidenäyttelyn avajaiset Nadinen kanssa ja sit myöhemmin illasta vielä treenailua. Jeejee life is good! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti