keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Happiness

Näiden kiireiden keskellä tästähän näyttää uhkaavasti tulevan tapa, et postailen tänne kuulumisia vaan kerran viikossa. Kesällä mulla oli niin paljon aikaa, et kirjottelin lähes joka päivä, mut nyt tilanne on kuitenkin vähän toinen. Ainakin toistaseksi...

Sunnuntaina tein elämäni viimeisen (okei, never say never) vuoron Hesellä. Viikonloppuun mahtu myös parit synttärit, vaikka olinkin aamuvuorossa kumpanakin päivänä. Vikan vuoron kunniaks en keksiny mitään ihmeellistä, mut onneks sain kuitenkin seuraa Bar Café Lunaan. Oli pakko päästä juomaan yks oldrosie!


Going to Laura's bday party

Tällä hetkellä teen edelleen pitkää viikkoo ja kahessa eri duunipaikassa. Tähän tilanteeseen tulee nyt kuitenkin kuun vaihteessa pieni muutos, koska sain työtarjouksen, josta en pysty enkä todellakaan haluu kieltäytyä. Pääsen tekee koko päiväsesti sitä mistä tykkään ja ihan mahtavassa firmassa. Tästä tytöstä tulee virallisesti taas office lady ja armoton kynsien kasvatus alkoi tänään. Hahaha! Fiilikset on tällä hetkellä melko loistavat ja ihanaa olla aidosti onnellinen. :)


ja näillä mennään aina maanantaista perjantaihin, ;)

Taidan olla melko onnekas, vaikka itse sanonkin. Oon ollu takasin Suomessa vasta vähän yli kuukauden ja jo sinä aikana on ehtiny tapahtuu kaikenlaista ja kuviot kääntyny ihan uuteen uskoon. Nyt sitä alkaa pikkuhiljaa tajuumaan, et miten hyvin asiat onkaan. Turhaa siis stressailla tulevaa, nyt se saa loppuu. Hakunamatata ei huolen häivää ja päivä kerrallaan. Näillä mennään taas eteenpäin ja huomenna herätään hymyssä suin uuteen aamuun. :) Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti