sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Perfect day

Huomenna starttaa kevään ylppärit ja nyt ollaan tultu siihen tulokseen, et mun lukemiset ollaan jo aikalailla suoritettu. Oon vähän sitä mieltä, et viimesenä iltana panostaminen on vähän turhaa hommaa, eikä siks mitenkään erityisen kannattavaa. Tänään siis ihan vaan tän lukemisurakan loppumisen kunniaks lähettiin Emmin kans stadiin ja vietettiin ihan mahtava päivä yhessä pitkästä aikaa. Nautin Emmin seurasta niin paljon, et sen kannalta mun elämästä puuttuu jotain sillä aikaa, kun oon siellä Tallinnassa. Hyvin todennäkösesti ei tulla näkemään pitkään aikaan ja se tuntuu tosi oudolta, ollaan kuitenkin jo 15 vuotta hengattu tiiviisti yhdessä. Ikävä iskee varmasti, mutta onneks ollaan niin rautasia naisia, että pärjätään varmasti. Välimatka on kuitenkin alle sen 100km, joten ihan mahdollisesti matkustettavissa oleva etäisyys.

Alotettiin meijän päivä jo aikasin, eli ennen puolta päivää. Ulkona oli niin ihana auringonpaiste ja talvinen sää, et päätettiin lähtee Café Piritan terassille kahville. Ilma oli kuitenkin sen verran kylmä, et ilman Piritan iki-ihania fleece-peittoja olis voinu olla vähän tukalat oltavat. Ne jeesas vähän, vaikka tosin ei me siinä kovin kauaa pystytty istuskella. Tietyn pisteen jälkeen kylmän sietokyky ylitty ja oli siis pakko jatkaa matkaa...


Tämä on M-juna Helsinkiin, pysähdymme kaikille asemilla...

Missä vesi?

ja Emmi heti päivittämässä Instagramia..hahaha ;)


Piristasta päätettiin lähtee vielä jonnekin sisälle kattelee kauppojen kevätmuotia. Käveltiin Hakaniemen metroasemalle ja venattiin metroo Ruoholahteen, kunnes mä sain kuningasajatuksen, et hei, lähetäänkin Itikseen. En ees muista, et millon sielläkin oon edellisen kerran käynyt. Itiksessä hakeuduttiin heti ekana NewYorkeriin, josta mä sit onnekseni löysin itelleni kivan paidan. Halusin ostaa jotain uutta mun ens lauantain läksiäisiin ja tää oli aivan ihana, johon rakastuin heti ensisilmäyksellä. Ei varmaan tuu yllätyksenä, et se on tumman sininen. Oon niin koukussa siihen väriin!

Kiertelyn ohella käytiin myös safkaamassa Subwayssa. Subista saa ihan hyvää välipalaa ja tosi edullisesti, joten miksi siis ei. Mäkkäri/Hese -linjasto ei oikein napannu, joten tää oli siis potentiaalinen vaihtoehto. Muutenkaan en oo mikään hampparifani ja uskokaa tai älkää, oon tehny duunia hampurilaisten parissa kohta vuoden ja sinä aikana en oo syönyt yhtään burgeria. En ees tiiä miks, ei vaan jotenkin innosta ollenkaan.


Addikti? ;)

Omppuperhe!!

Itiksessä palloilun jälkeen yllättäen sain Auralta viestin, et lähetäänkö sen kans käymään vielä Myyrmannissa. Noustiin siis seuraavaan metroon ja jatkettiin vielä junalla kohti Myrtsiä. Aura kävi hakemassa jonkun piuhan sen puhelimeen ja sit kateltiin vähän kenkiä. Tänä keväänä en oo löytäny mistään vielä kivoja kenkiä, joten ehkä siis kävelen vanhoilla vielä tän kevään, jos ei nyt ihme tapahdu. Ehkä sitten jos Tallinnassa onnistais paremmin...

Loppupäivästä kaiken kiertelyn ja shoppailun päätteeks mentiin vielä meille hengaamaan. Otettiin parit lasit sidukkaa ja tein tonnikalapastaa, josta tuli ihan hyvää. Tykkäsin tästä päivästä ihan toooooosi paljon, ihanaa viettää nää viimeset hetket Suomessa tällasissa merkeissä.


Bon appetit!
 


Huomenna siis kirjottamaan ruotsia ja keskiviikkona vuorossa se pelottava matikka. Ootan jo niin paljon keskiviikko iltapäivää, jollon voi todellisesti huokasta helpotuksesta, kun tää kaikki on viimein ohi. Se tunne, kun palauttaa viimesen paperin ylppärivalvojalle on VARMASTI sanoin kuvaamattoman ihana. Sitä odotellessa siis...hyvät alkuviikot kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti