lauantai 26. tammikuuta 2013

Hyvinge

Eilen vietettiin taas pitkästä aikaa ihan mahtava ilta Suvin luona Hyvinkäällä. Oli kauheeta huomata, että miten pitkä aika sitten olin siellä viimeks päässyt käymään. Jos omat muistikuvat ei oo ihan väärässä, niin edellinen visiitti menee varmaan vuoden 2011 puolelle. Päällisin puolin Hyvinkää oli muuttunut aika paljon, koska sillon kun kävin siellä viimeks, niin Willa oli vasta rakenteilla. Nyt sieltä löytyy oikeestaan kaikki, mitä kuvitella saattaa yhestä rakennuksesta. Hauskana lisänä edellisiin Hyvinkääreissuihin päästiin nyt ekaa kertaa tutustumaan Hyvinkään yöhön, koska kaikki meistä on vihdoin 18.

Päivä lähti käyntiin Willasta, jonne saavuttiin Millan kans jo vähän ennen viittä. Kierrettiin Willa pikasesti Suvin opastuksella, jonka jälkeen hypättiin bussiin kohti Marttia, eli Suvin hoodeja. Alkuun Suvi rupes heti kokkailee ja vähän myöhemmin myös toinen Suvi ja Mimmi saapu paikalle. Syötiin tosi hyvää Suvin tekemää pestokanaa, lohkoperunoita ja mozzarellasalaattia ja siemailtiin siinä samalla. Illallisen jälkeen käännettiin vaihde viel vähän vapaammalle, laitettiin musat soimaan ja laulettiin singstaria. Joskus siinä ennen puoltayötä soitettiin tilataksi ja ajettiin keskustaan tsekkaamaan perjantaimeno Leveliin.


Chickeeeeeeen

ladiesss









Hit me baby one more time!

Taxiii! Kuljettajalla tais olla hauskat 10min, kun kyydissä oli 5 kälättävää naista...

Lyhyen taksissa istumisen jälkeen päästiin Levelille ja todellinen illanvietto sai alkunsa. Tykkäsin Levelistä, koska siel oli koko illan rento tunnelma ja mikä parasta, myös halpoja perjantain tarjouksia. Mustikka- ja mangoshotit lähti eurolla ja monet drinkit, esimerkiks Pattaya ja Omenahelvetti, makso vaan 3 euroa. En oo varmaan koskaan ollu noin edullisessa baarissa, jos nyt Praia da Rochan Katedralin Ladie's night -tapahtumia  Portugalissa ei lasketa.

Vietettiin koko yö Levelissä pilkkuun asti. Tanssittiin, maisteltiin uusia drinkkejä ja törmättiin tuttuihin. Tällä kertaa mun onnekseni tajusin laittaa kunnon kengät jalkaan, koska en tiedä mitään niin kamalaa kun se, että jossain vaiheessa baari-iltaa iskee järkyttävä jalkakipu joidenkin hiertävien korkkareiden takia. Tältä siis säästyttiin ja hyvä niin, jaksettiin kevyesti ja kunnialla ilta alusta loppuun.




Tästä kaikki alkoi...







pari shottia tulossa...

Kiitos kaikille ihan parhaasta ja älyttömän hauskasta illasta. Tämmösiä lisää kiitos piakkoin. Nyt tältä tytöltä alkaa silmät menee kiinni, alle 2 tunnin yöunilla ei liene syytä tähän asiaan. Kohta nukkumaan, huomenna duuniin ja maanantaina kohti Norjaa. Näillä mennään seuraava alkuviikko. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti