lauantai 19. tammikuuta 2013

Con mamma

Tänään vietettiin tosi piristävää ja lepposaa päivää mamin kanssa. Lähettiin aamusta stadiin kiertelemään kauppoja ja tarkotuksena oli löytää mulle talvitakki. Oon viimeks ostanu talvitakin joskus ala-asteella, en vaan jotenkin koskaan oo saanut aikaseks ostaa uutta. Vanha oli jo aika heikossa hapessa ja nyt oikeesti uus takki päällä huomasin, et hei, eihän nää Suomen talvet ookkaan niin tuskallisen kylmiä. Kaikki riippuu siis aikalailla pukeutumisesta...kyllä se toppatakki kannatti hankkia. Hahah.

Tän päivän saldona mukaan tarttu itseasiassa 2 takkia, kosmetiikkaa ja yhet korkkarit. Alennusmyyntejä on kiva kierrellä ja varsinkin sillon, kun löytyy jotain kivaa ostettavaa. Tänään takit löyty jo ensimmäisestä kaupasta, joka oli ihme. Yleensä aina saa ryysiä tungoksen keskellä kyllästymiseen asti ja silti ei löydä mitään. Tänään tais siis olla onnea messissä, Sokos ei näissä takkiasioissa taida koskaan jättää pulaan!


Hrrr..näyttää kylmältäParin tunnin kiertelyn jälkeen päätettiin pitkästä aikaa käydä lounaalla jossain ravintolassa. Paikaks valikoitui Maya, joka on tosi hyvä paikka. Näin lounasaikaan hinnatkaan ei ollu mitenkään erityisen korkeet, vaikka tosin Maya ei ookkaan mikään ylihintanen mesta. Ruoka oli hyvää!
Oli ihanaa viettää aikaa ihan kahestaan mamin kanssa. Ihan mahtava perjantaipäivän piristys ja alotus viikonlopulle. Kiitos mamille seurasta. Ti voglio bene. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti