lauantai 3. marraskuuta 2012

NEWS

Eilen oli upee päivä. Jo aamusta alkaen oli perjantaifiilis, eikä koulussa istuminenkaan tuntunu yhtään pahalta. Päästiin vähän etuajassa pois ja päätin kiertää Millan & Leylan seurana Tikkurilan kautta himaan. Kuuntelin musaa ja kattelin ohikiitäviä maisemia ikkunasta, kunnes mun puhelin soi...

Soitto tuli yrityksestä, josta hain työharjottelupaikkaa noin 2 viikkoo sitten. Vastasin puhelimeen ja sain kuulla, että pääsen työharjotteluun TALLINNAAN! Hetken aikaa piti kelata asiaa, et uskoin sen olevan totta. Tää oli se asia, jota mä oikeesti halusin todella paljon! Ensimmäinen lähtö on jo kolmen viikon päästä, eli viimenen päivä marraskuuta. Tää eka harjottelujakso on lähinnä treenaamista, koska se kestää vaan 3 viikkoa. Keväällä sit luvassa se pidempi, jolloin todellinen muutto Tallinnaan.

 I'm so happy!!!




Tallinn, here I come!
 

Eilen lähin duunista suoraan juhlimaan parin kaverin synttäreitä Fredan Tivoliin. Siinä samalla juhlistettiin myös vähän mun harjottelupaikkaa. Tänään olis vielä iltavuoroo tiedossa, jonka jälkeen vois keksii jotain kivaa ja spontaania. Katsotaan minne tie vie. I love my life right now. :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti