keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Iguana

Saatiin Caron kans tänään kuningasidea, et lähetään viettää keskiviikkoiltaa johonkin viinilasilliselle. Aluks ajateltiin mennä Kaarnaan, mut se olikin sit niin täynnä, et päädyttiin Manskun Iguanaan. Caro tapansa mukaan joi jotain Chileläistä kuivaa ja koska mä en oo mitenkään kuivan valkkarin ystävä, niin onneks sieltä löyty myös jotain puolkuivaa argentinalaista, joka oli aika hyvää. Mua ei oikeen noi täysin kuivat viinit kauheesti nappaa ja heitinkin siinä sit Carolle, et se olis suoraan voinu pyytää lapiollisen hiekkaa sen viiniin, sit se olis voinu olla tarpeeks ja ihan kirjaimellisesti kuivaa. :p

Tämmöset pienet ja spontaanit asiat piristää arkee kummasti ja siks niistä tykkäänkin tosi paljon. Koen, et oon tosi menevä ihminen, enkä tykkää erityisemmin kuluttaa arki-iltoja sohvalla makaamiseen ja telkkarin tuijottamiseen. Lasillinen hyvää viiniä ihanassa seurassa on potentiaalinen vaihtoehto.


Let's go!Caro on mestarikuvaaja! ;)

Tykkään Manskun Iguanasta paikkana ihan älyttömästi, koska siellä on jotenki tosi tunnelmallista. Saatiin olla ihan rauhassa, koska siellä ei ollu juurikaan muita asiakkaita. Siellä me kynttilän valossa istuttiin pari tuntia, jonka jälkeen koukattiin Mikonkadun Amarillon kautta asemalle ja kotia kohti. Amarillosta ostettiin yhet siiderit ja vietettiin vielä vähän aikaa yhessä.

Tästä vois oikeesti tehä "tavan", et aina välillä käy piristämässä arki-iltoja vaik just Iguanassa. Puhuttiin äsken, et ens viikolla voitas käydä vaik syömässä jossain, vielä ennen ku on mun aika lähtee 3 viikoks pois täältä. Nyt olis vielä vähän yli 2 viikkoo aikaa lähtöön. Toisaalta ootan sitä tosi paljon, vaikka se omalla tavallaan jännittääkin. Ihan kiva päästä hetkeks pois tästä tavallisesta kouluarjesta ja siirtyy vähäks aikaa uuteen ympäristöön. Ajatus siitä, et pääsee vähän nollaamaan, mietiskelemään ja ottamaan uusii haasteita vastaan tuntuu tosi kivalta. Nyt kuitenkin aion nauttii täysillä näistä kahesta viikosta ja viettää aikaa mulle tärkeiden ihmisten kanssa. Päivä kerrallaan, ihan vielä ei oo lähdön aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti